Intelligence – serial actiune sf nou 2014

Pilotul a fost simpatic. Pare un serial ușurel cu potențial frumos, cu o chimie bună între protagoniști (deși tipul nu mi-e deloc simpatic face un cuplu bun cu prezența feminină – aici probabil va sta unul din punctele forte ale serialului).

La ce idee are mă aștept la misiuni mai spectaculoase decât cea din pilot, mai spre Bond așa, la urma urmei omul e US finest weapon….

Vedem cum crește dar Intelligence a intrat pe lista de seriale de relaxare după o zi plină de muncă sau după o săptămână grea.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

2 Comments

 1. Pare un serial interesat si cu mult potential. Actorii sunt ok, ideea e fumata, dar pare bine prezentata. Sunt curios daca o sa reziste mai mult de un sezon, iar daca da, atunci chiar este un serial reusit.

  Reply
  • La primul impuls exact așa mi-am zis și eu despre idee, însă după ce m-am gândit un pic mi-am dat seama că nu e fumată la nivel de realizare.

   Că bionici de ăștia au ajuns să ni se pară normali în filme fără să ne dea pe spate e drept dar m-am forțat să-mi listez mental niște seriale spălate cu un personaj de genul ăsta și primul care mi-a venit în cap a fost the six million dollar man… ei când prima chestie care îți vine e o serie de prin ani 70 înseamnă că subiectul nu a fost exploatat până la fumare.

   Aștept deci să văd cum merge, cum spuneam aș vrea mai multă muncă la scenariile misiunilor, că altfel nu primește al doilea sezon :).

Leave a Comment.