Familia Datagroup la Bookfest Timișoara 2023!

Legenda spune că nu e frumos să te lauzi singur.

Realitatea ne aduce aminte, în schimb, că la Datagroup nu suntem singuri. Am ajuns, în peste un deceniu de activitate, o familie adevărată de scriitori în carne și oase, și cu fiecare Bookfest Timișoara descoperim noi și noi rude de toate gradele, variind între cititori pasionați de gradul 1 sau cititori ocazionali de gradul 2.

(Fotografii realizate de Marius Mărgărintoni)

Așa că putem să ne lăudăm și cu prezența consistentă de săptămâna trecută la a X-a ediție a târgului de carte Bookfest Timișoara!

6 noi titluri s-au adăugat palmaresului deja foarte generos al editurii Datagroup în acest an – urmând ca la Bookfest București, între 24 și 28 mai, să mai adăugăm aproape încă pe atâtea.

Desigur, la noi nu este vorba despre matematică – decât dacă putem introduce conceptul de matematică a calității textuale, unde 1 autor + 1 carte = 1 lansare reușită. Iar editura Datagroup a susținut o lansare multiplă într-un stil inedit, unde puterea cuvântului – cea mai importantă putere dintre toate – a fost oferită la liber fiecărui autor care a simțit nevoia să spună ceva despre propria sa operă:

Teodora Vescan, Despre vii, numai de rău

Gelu F. Achiș – Cavalerii Soarelui

Andru David Simionoiu & Victor Pavel Achim, coautori ai volumului Blackcore – Cerurile Albastre

Adriana Moroianu – Neuitarea

Ca mențiuni onorabile – deși nu s-au perindat fizic pe sub ochii publicului de mai jos – au fost lansate și volumele Eroi din întâmplare 3, al scriitorului cu experiență Liviu Chifane, și Echidistanță, romanul promițător al debutantului Mircea Anghel.

Puteți afla mai multe despre fiecare volum citind acest articol care detaliează fiecare dintre cele 6 volume și le puteți comanda cu usurință intrând pe site-ul editurii Datagroup!

Vă așteptăm alături de familia editorială Datagroup și la Bookfest București!

Andru David Simionoiu

Autor al volumului S.F./Fantasy
“Blackcore – Cerurile Albastre”,

Al anti-romanului
“Deziluzionistul”

Și al volumelor de poezie
“Nu, mersi” și “Babylon”

Facebook 

Leave a Comment.