Noile apariții ale Editurii Datagroup la Bookfest Timișoara 2023!

Sâmbăta asta, 1 aprilie, vă invităm de la ora 10.30 la un eveniment inedit în cadrul unui târg cu lungă tradiție: lansarea multiplă a celor mai noi titluri ale Editurii Datagroup, în cadrul târgului de carte Bookfest Timișoara 2023!

Blackcore: Cerurile Albastre” – Andru David Simionoiu & Victor Pavel Achim

Primul volum dintr-o sagă care face Fantasy-ul să meargă cu S.F.-ul la fel de bine cum merg untul și pâinea. Scris la 4 mâini și planificat timp de 2 ani de 3 minți!

Cavalerii Soarelui” – Gelu F. Achiș

Următorul volum al lui Gelu e cel puțin la fel de mare ca anterioarele – și cel puțin la fel de bun!

Existența volumelor Blackcore – Cerurile Albastre și Cavalerii Soarelui sugerează o posibilitate interesantă: aceea ca succesorii spirituali ai lui Frank Herbert și J. R. R. Tolkien să umble printre noi la Bookfest Timișoara! În continuare, avem:

Despre vii, numai de rău” – Teodora Vescan

Continuarea (ne)firească a volumului lansat anul trecut. În caz că te așteptai, ca majoritatea oamenilor de pe planetă, ca moartea să fie sfârșitul, cartea asta merită citită în secunda doi. Despre Vii Numai de Rău este o concluzie dulce-amăruie, binemeritată, a volumului anterior, “Despre Morți Numai de Bine”.

Eroi din Întâmplare III” – Liviu Chifane

Deloc din întâmplare, s-a format o trilogie care aduce cu sine un iz plăcut de Delta Dunării! Volumul de față este singurul din existență care-ți poate răspunde la întrebări precum: “Există cu adevărat Cetatea Brevia sau este doar o născocire?” sau “Cine este IndianaGions?”. Ah, cum s-au născut aceste întrebări? Ei bine, pentru asta trebuie consultate primele două părți ale seriei…

Echidistanță” – Mircea Anghel

Ce obții atunci când combini World of Warcraft cu realitatea apăsătoare a unei adolescențe petrecute în pandemie? Un volum ce urmărește povestea unei adolescente care se refugiază online în jocul World of Warcraft pentru a evada din lumea pandemică în care, parcă deja în altă viață, am fost cu toții captivi anii trecuți…

Neuitarea” – Adriana Moroianu

O scriitoare care a transformat îndemnul “Fii ca apa!” într-un volum despre trecut și prezent, satisfacție și regret. Negreșit, aduce cu sine un puternic iz de deja vu. La urma urmei, cine dintre noi se simte exclus de la alternanța de bază a vieții, aceea de a privi cu satisfacție înspre depășirea regretelor – numai pentru a ajunge să ne uităm din nou cu regret înspre pierderea satisfacției, într-un cerc de neoprit?

Puteți intra oricând pe site-ul editurii pentru a precomanda orice titlu vă face cu ochiul și pentru a afla mai multe detalii despre volume până la lansarea oficială. Vă așteptăm cu drag la standul Editurii Datagroup pe tot parcursul târgului de carte Bookfest Timișoara! http://www.edituradatagroup.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andru David Simionoiu

Autor al volumului S.F./Fantasy
“Blackcore – Cerurile Albastre”,

Al anti-romanului
“Deziluzionistul”

Și al volumelor de poezie
“Nu, mersi” și “Babylon”

Facebook 

Leave a Comment.