Pizza cu aur ( interviu în exclusivitate)

Probabil ați auzit la știri în perioada aceasta despre românul care a inventat pizza cu aur comestibil. Mai întâi au explodat interviuri și reportaje în întreaga Italia, ca apoi să ajungă picături de informație și la noi.

Am avut șansa de a fi prima persoană care să îi ia fizic interviu în exclusivitate co-inventatorului pizzei cu aur, Alessandro Nedea, fiul lui Robert Nedea. Poate cei de la emisiunea Focus a canalului Prima TV au avut un corespondent în Italia, însă acest interviu este special deoarece Alessandro și cu mine ne-am gândit să îl realizăm în România.

Puteți viziona mai jos primul interviu pe care l-am acordat cuiva și sunt onorată că a avut deschiderea și răbdarea să colaboreze cu o autoare care până acum nu a scris decât ficțiune. Pentru cei ce nu pot viziona, am transcris sub videoclip întrebările mele și răspunsurile lui.

 

După salutări adresate publicului și prezentarea lui Alessandro, interviul începe la minutul 00:17

Cum ți-a venit ideea?

Alessandro Nedea: Ideea mi-a venit după o vacanță pe care am avut-o împreună cu familia mea în Dubai. Acolo am văzut restaurante și localuri care serveau preparate cu aur, iar când ne-am întors acasă în Italia, într-o seară,  i-am făcut o glumă tatălui meu, spunându-i că de ce să nu facem și noi pizza cu aur. Iar el a luat ideea și a pus-o în practică.

Cum ați câștigat popularitate?

A.N. : Păi totul a început cu o postare a unui client al restaurantului nostru, la momentul potrivit și locul potrivit. De acolo a început tot acest boom mediatic de care suntem foarte mulțumiți și ne ajută în publicitatea dată produsului nostru. Ceva nou.

Ce experiență oferă acest nou produs?

A.N. : Experiențe noi și momente frumoase.

Și aveți vreun obicei care să potențeze această experiență?

A.N. : În momentul în care un client de-ai noștri dorește să comande această pizza, Mimi La Regina d`Oro, de 24 de karate, ospătărițele îl întreabă pe acesta dacă dorește să-i acompaniem pizza cu melodia „We Are The Champions”.

Câte vindeți pe săptămână?

A.N. : Păi…ieri, de exemplu, am vândut patru pizze cu aur. Se vinde, se vinde.

Aveți ceva proiecte pe viitor la fel de inovative sau chiar excentrice?

A.N. : Da. Vor veni în perioada următoare idei și creații noi pentru clienții noștri.

Ai un ultim mesaj pentru cei care vizionează acest videoclip sau care vor citi articolul?

A.N. : În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru că urmăresc/citesc acest interviu, mulțumesc Teo pentru idee. Vreau să le spun faptul că dacă doresc să vină la noi la restaurant să încerce această pizza cu aur, îi așteptăm în Lido di Jesolo, care este situat în Italia, lângă Veneția, și de ce nu, să îi dea o șansă!

Teodora V.

Leave a Comment.