Starcrossed – serial sf romantic nou 2014

Recunosc că m-am uitat de curiozitate, n-aveam cum să nu o fac la așa o idee de creață.

Să faci un serial romantic sf. Pentru cine să faci așa ceva? Nișa SF e predominant masculină iar fetele care se uită la SF se uită pentru că înțeleg și le pasionează genul, nu pentru că sunt forțate și de fapt ar vrea ceva mia feminin.

Sau producătorii încearcă să atragă audiența predominant feminină a siropurilor romantice pe nișa SF? Să mor dacă știu dar voi urmări atent ce se întâmplă cu acest Romeo și Julieta combinat cu ET și Independence Day (acu’ c-am băgat titlurile astea în ecuație așa-i că v-am făcut curioși?).

E bine realizat, curățel, actori simpatici, tineri, frumușei – tot tacâmul pentru un serial cu și pentru liceeni. Numai că e SF și e mai sobru și ridică probleme și… dom’le un mix haios, nu-i văd de nici un fel nișa dar judecând după vizualizările fragmentelor de pe youtube are una decentă. O să revin cu o părere când se va termina primul sezon (pe care nu știu dacă o să-l urmăresc dar am să țin sub supraveghere cifrele de audiență).

Starcrossed un serial sf construit pe un concept ciudat, nici nu știu cui să-l recomand. Dacă se uita careva și îi place să-mi dea de veste cam ce filme preferă să-mi dau și eu seama spre cine au țintit producătorii…

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

3 Comments

    • na, pai vezi – eu nu stiu zau cum o sa se inteleaga consumatorii de sf cu faptul ca accentul e pus aici pe luuuveeee 0ul dintre cei doi…

Leave a Comment.