1 iunie: Bookfest cu Editura Datagroup

Astăzi, președintele Klaus Iohannis, împreună cu Hans Klemm, ambasadorul S.U.A, țara care este invitata de onoare anul acesta, a deschis a XIII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest cu un îndemn sănătos: Avem nevoie de o politică publică menită să crească interesul pentru carte, să încurajeze lectura, să sprijine exprimarea creativă a autorilor români şi să modernizeze infrastructura publică dedicată cărţii.

Evoluând constant de 4 ani de zile în încercarea de a fi o parte din acest proces, vineri, 1 iunie, vă invităm la standul Editurii Datagroup pentru o nouă zi plină de lansări, dezbateri, beri reci marca Terapia (feriți-vă copiii de ele, totuși…) și, sperăm noi, faimoasa voie bună.

De la 15.00, Dezbatere Cristina Zarioiu. Cristina este de vreo 2 ani o prezență constantă în echipa de autori ai editurii Datagroup. A dat lovitura cu romanul Indecizii, stocul fiind epuizat în luna apariției. Rămâne de aflat mâine ce planuri are în continuare pentru următoarele volume.

De la 16.00, Dezbatere Vlad B. Popa. Ce să mai, un veteran al editurii, la fel ca Dani Corban, implicat în numeroase proiecte, de la S.F.-ul Cameleon – Baza, trecând printr-o serie de Povestiri de sub papuc, colaborând cu Dani Corban pentru excelentul visual novel deja tradus peste hotare, Dracula’s Kitchen – Primele taine, și ajungând recent la un volum despre familie perfect echilibrat, Tati.

Și, pentru că tot e Ziua Copilului, vă vom aștepta la o lansare specială, un roman Science Fiction dedicat în primul și în primul rând copiilor din România, dar, de ce nu, și celor din restul Universului. De la 17.00, Lansare Gelu F. Achiş, Misterele Zarondiei (invitată este prof. dr. Laura Bădescu). Mai jos, un link de care am dat pe Youtube către o recenzie drăguță realizată de o fetiță prinsă deja de acest volum:

Ziua plină de evenimente se va încheia după 18.30, cu o Dezbatere Radu Dorin (autor al volumului Tovarășa Singurelu)   invitaţi Eugen Stancu, Octavian Gordon.

Vă așteptăm vineri – și nu numai!

Andru David Simionoiu

Autor al volumului S.F./Fantasy
“Blackcore – Cerurile Albastre”,

Al anti-romanului
“Deziluzionistul”

Și al volumelor de poezie
“Nu, mersi” și “Babylon”

Facebook 

Leave a Comment.