31 Mai: Bookfest cu Editura Datagroup

Pe 31 Mai, vă așteptăm la standul Datagroup, în pavilionul B2 (Romexpo), pentru o șuetă la o bere Terapia în compania cărților și a autorilor pe care i-ați citit sau pe care vreți să-i descoperiți.

Pentru al patrulea an la rând, editura care își propune să descopere și să sprijine noua generație de autori vi se alătură în cadrul celui mai mare târg de carte din România. În acest an vă întâmpinăm cu multe titluri noi, autori din ce în ce mai diverși și aceeași atmosferă prietenească caracteristică echipei Datagroup.

Standul nostru nu va fi și nu a fost un portal de marketing. La fel cum încercăm să reinventăm modul în care cititorul român privește literatura contemporană, Datagroup încearcă să recreeze atmosfera pierdută a cafenelelor de demult, unde se forma opinia publică.

Prezența noastră la fiecare ediție a tins din ce în ce mai mult către o petrecere de vernisaj pentru o galerie despre care s-au auzit zvonuri. Vrem să ni te alături la un pahar de bere (despre care avem și o carte), la fel de „neo-postmodernă” precum toate activitățile noastre, și să explorăm împreună texte, sau să schimbăm o vorbă despre situația politică, sau chiar să ne punem la masa de scris.

Te așteptăm Joi să ne cunoști mai bine și îți lăsăm un program care să-ți pună ordine în interese:

 

  • 17:00 Dezbatere Dani Corban

 

  • 18:00 Dezbatere Andru David Simionoiu (invitată prof. dr. Ioana Zirra, UB, prof. dr. Simona Popescu)

 

  • 19:00 Briefing Mari Cecilia Toma, despre programul de aplicaţii “Creative Europe. Translations”

Sorin Pantelimon

3 Comments

Leave a Comment.