Analfabeţi politic

prosti

Tăriceanu: România este o republică parlamentară.
Dragnea: În România, cel mai important este parlamentul.

Ce faci tu, partidul istoric PNL? Îi contrazici pe ăştia doi punctual? “Băi, nu! România NU este o republică parlamentară. România este o republică semi-prezidenţială. Preşedintele nu este o mascotă.”
Asta ar fi reacţia logică, imediată. Corect? Uite că nu.

Buşoi: De fapt, de facto, Dragnea vrea să conducă guvernul.

De atât au fost în stare. Analfabeţi politic şi nu numai. “De fapt şi de facto, noi suntem analfabeţi full option! PSD-ul este diabolic, iar noi suntem bătuţi în cap. Rău de tot. Ce alegeţi?

Poate ştrumfii ăştia împăiaţi care ocupă ilegitim istoricul partid ar trebui să îşi pună altfel problemea. Să nu se mai întrebe de ce unii votează PSD-ul. Întrebarea corectă ar fi “De ce nici mama dracului nu ne mai votează pe noi?”

PS: Credeţi că vreun jurnalist i-a tras de mâneci pe Dragnea şi Tăriceanu la aberaţia cu republica parlamentară? Evident, nu. Pentru că jurnaliştii în România sunt ca ninsorile în Sahara. Nişte anomalii efemere.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. intrebarea e de ce nu e nimeni in stare sa faca un partid de oameni sanatosi la cap, care au mai trecut si pe la scoala, dispusi sa faca ceva pt.”propasirea” neamului, cum jura jigodiile astea la fiecare investire.
    sa zicem ca in primii zece ani nu ne-am dat seama ce se-ntampla cu noi.dupa inca 17 ce scuza sa avem ca natie pt. ca suntem condusi de analfabeti?

    Reply
    • Oamenii cu adevarat competenti si pasionati de domeniul lor nu intra in politica.
      Dovada cea mai recentă este USR-ul. Au ajuns pe acolo nişte olimpici internaţionali (oameni capabili, dar foarte naivi) şi au realizat cu tristeţe că în troaca porcilor mănâncă…porcii 😀

Leave a Comment.