Feminista cu coaie

Te bați cu pumnii în piept despre cum poți să le faci pe toate, absolut pe toate, mai bine decât orice nenorocit de bărbat de pe planeta asta.

Îți arzi plămânii în mii de discursuri despre supremația sexului din care faci parte și cum, dacă n-ar fi fost oprimat milenii de masculii fără suflet, omenirea ar fi fost mult mult mai evoluată și probabil capabilă de teleportare.

Susții zelos cu sânii împinși tăios înainte, dreptul la libertate al sfârcurilor și al formelor feminine de deasupra buricului, să nu se bucure numai bărbații de el.

Mai faci încă o mie de chestii pe același tipar, că lupta asta e pe viață și pe moarte, dar când te întreabă cineva cum de ești așa de bătăioasă, curajoasă și punătoare de puncte pe i, răspunzi:

”Eu am coae, bă!”

Și uite cum, cu puterea venindu-ți dintr-o parte anatomică strict masculină, stingi tot fâsul din fanta feministă pe care ai tot agitat-o aiurea.

 

sursă imagine

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

3 Comments

  1. O prietena postase recent o poza cu o intrebare retorico-sarcastica in care se spunea ceva de genul: “de ce ‘coaele’ echivaleaza cu duritatea iar vaginul cu slabiciunea, cînd cel mai mic bobirnac in sac ingenuncheaza un barbat iar vaginul aduce pe lume o viata?” Lovit in orgoliul meu de mascul m-am simtit obligat sa-i raspund:
    “Pentru ca trebuie sa fii dur ca sa cari dupa tine zi de zi ceva atit de fragil si care poate cauza atita durere.”

    Reply
    • Vaginul aduce pe lume o viață exact pusă din sacul ăla :)) Întrebarea e cine te lasă să îi dai la sac? Faptul că acem organele afară e o selecție a naturii, adică dacă nu eşti în stare să le protejezi nu merită să procreezi. Oricând e o plăcere să vezi feministe la lucru. Adică feministe din astea cu standard dublu, alealalte sunt ok.

Leave a Comment.