2014, instituţiile statului român în acţiune:

poza epava 2
Există o serie de documentare foarte interesante pe postul National Geographic Channel. Seria se numeşte “Air crash investigation”. Aş vrea să fie inclus şi accidentul din Apuseni în materialul celor de la National Geografic. Nu pentru accidentul în sine ci pentru ce a urmat. Cu siguranţă documentarul despre cum funcţionează statul român al anului 2014 ar face înconjurul lumii. Ce poate fi mai pitoresc şi mai spectaculos decât o ceată de săteni care transportă epava avionului în căruţă? S-ar minuna până şi pinguinii de la Polul Sud. După care şi-ar ascunde căpăţânile adânc în zăpadă, de ruşine că sunt contemporani cu noi.

poza epava
poza epava 3

poza epava 4

Întrebare: Suntem deja în 2014. Încet, dar sigur, îmbătrânim cu toţii sperând la instaurarea normalităţii. Mai avem uneori momente de luciditate, când ne apropiem de marginea cuibului de cuci şi vrem să plonjăm, ţipând la lună. Mai are rost să aşteptăm, sau ne luăm zborul?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

    • Pentru ca sunt poze, nu filme 🙂
      Sunt prtscn-uri facute de mine la un filmulet de pe Antena 3, in care explica Radu Tudor de ce e Basescu vinovat pentru accident. Am zis ca sunt relevante pozele,nu Radu Tudor.

Leave a Comment.