Principalul inamic al României

sondaj gandul jpegSondaj realizat de gandul.info

“Asa cum adversarii nostri considera ca in politica trebuie sa fie femei frumoase ca Monica Macovei sau inteligente ca Elena Udrea, eu ma mandresc cu faptul ca la Galati putem sa sustinem un candidat ca Laura Marin, care va face cinste Parlamentului Romaniei, asa cum sunt convins ca o vor face si Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Maria Grapini si, cu voia voastra, si Daciana Sarbu.”
(Victor Ponta)

Sunt momente în care nu incompetenţa premierului mă sperie, ci gingăşia mintală a acestuia. Dă impresia că în interiorul craniului are un ghemotoc de narcise delicate, împletite. Probabil există mulţi preşcolari cărora li s-ar părea infantil atacul asupra unei femei din politică, pe motiv de urâţenie fizică. Nu şi lui Victoraş cel poznaş, plecat cu boii pe imaş.

Cam aşa s-ar traduce discursul prim-ministrului României:
Dacă până acum am avut o urâtă ca Macovei şi o proastă ca Udrea, mai contează că bag în Parlament o creaţă, un mop, o agramată şi o nevastă?

Nu mai contează, nea prim-ministre. Chiar nu mai contează. Pune pe cine vrei matale, că oricum noi, cetăţenii, ne-am luat demult gândul.

Apropo, dacă dintre toate defectele şi toate gafele Monicăi Macovei, ai ales să o ataci pe criterii estetice, măcar abţine-te de la comentarii despre “inteligenţa” Elenei Udrea.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. Mai, dar Udrea chiar nu e proasta. Pai daca era proasta o facea Base protejata lui? Ca treaba ei nu e doar sa dea bine la camera, treaba ei e sa duca la indeplinire cu succes orice ii traseaza dom’ presedinte. Si dupa cum vezi se descurca, altfel isi gasea omu’ alta protejata. Iar legat de Macovei, cred ca cel mai mare pacat al ei e ca a aservit justitia presedintelui, dar cu asta n-o sa fie de acord decat o minoritate care a urmarit subiectul, restul cred ca e justitiara lui peste prajit…

    Reply

Leave a Comment.