Votează cel mai mizerabil om de televiziune

jurnalismPentru însănătoşirea societăţii nu este nevoie doar de reforma clasei politice. Este necesară şi o legătură sinceră între politic şi alegători, o presă profesionistă şi liberă. Deocamdată, în România suntem foarte departe de normalitatea audiovizualului. Citându-l aproximativ pe Octavian Paler, suntem ţara în care câinele de pază al democraţiei s-a transformat în hienă.

Ceea ce s-a întâmplat în ziua alegerilor prezidenţiale îmi întăreşte convingerea. A fost ziua când angajaţii mai multor posturi de televiziune şi-au lepădat definitiv haina de jurnalist, îmbrăcând-o pe cea de propagandist politic. Am trăit clipe rupte parcă dintr-un alt secol, dintr-o altă epocă, în care libertatea era o simplă lozincă.

Au existat posturi de televiziune care au refuzat în ziua alegerilor să prezinte drama românilor din afara graniţelor. Mai mult, au anunţat că tot ce se aude pe canalele online este fals. Totul este o manipulare, cozile imense de la secţiile de votare de fapt nu există. Sute, mii de autocare au plecat din România special pentru a bloca votul din Diaspora. „Băsiştii” vor să dea foc la ţară, huliganii au ieşit pe străzi. Iar internetul a spălat creierul tinerilor!

E timpul să recâştigăm libertatea presei, e timpul să curățăm toată mizeria posturilor de televiziune profund corupte. Într-un final vom reuşi. Totul începe, la fel ca duminica trecută, printr-un simplu vot.

Votează Cel mai mizerabil om de televiziune!

Mizeria televiziunilor nu se rezumă doar la propagandă politică. Trebuie să taxăm în egală măsură vulgaritatea, promovarea degradării umane, jignirile, calomnia, falsitatea şi fariseismul.

Avem zece variante de vot din care puteţi alege cel puţin una şi maximum cinci. După ce aţi bifat căsuţele corespunzătoare, apăsaţi “Voteaza”

PS: Puteţi vota AICI “omul de televiziune” favorit

În funcţie de propunerile comentatorilor, lista posibililor mizerabili se va mări:

 

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

74 Comments

  • Ajungeam sa facem lista doar din Antena3, ceea ce nu e ok. Oricum antenistii sunt majoritari. Dar daca mai sunt cereri pentru Grecu si Radu Tudor, punem.
   Deja am extins lista la 11, am adaugat si DD la cererea mai multor comentatori pe facebook.

  • Pentru Ion Cristoiu inca nu am primit propuneri. Iar Radu Moraru credeam ca a disparut de pe ecrane…
   Pe lista de 14 propuneri sunt persoane de la diverse televiziuni, nu doar Antena3.

 1. Si storceasca??
  De fapt, nu mai bine puneti A3 si restul?? Dupa ce ii bifam pe toti de la A3, nu mai raman bile negre pt restul. Iooooi si romania tv! Oricum, sunt extrem de multi odiosi la tv…

  Reply
 2. Hai sa votam cel mai fain om de televiziune. In spiritul de acum, de a fi pozitivi si a merge pe ‘crestere’ nu pe minusuri.
  E asa de greu?

  Reply
  • Ciprian, daca citesti si PSul la acest articol, ai raspunsul :))

   Asa a fost gandit de la inceput. Cel mai mizerabil si cel mai bun om de televiziune. Doua articole separate.

 3. Marin Vladimir si tu esti din seria "mediocrii acuza"?sau "mediocrii care au impresia ca educa prostii"? :)) mori tu ma, mediocrule, sau submediocrule.

  Reply
 4. Marin Vladimir Cica astia din ardeal, superiori fata de restul tarii, oameni educati cu sprijinul impreriului Austroungar..din pacate avem aici doua contraargumente, doua exemple de oameni incapabili sa accepte si alte pareri fata de cele care s-au implantat deja in creierul lor submediocru, de maimute dresate..
  Oameni care jignesc si eticheteaza fara cunostinta de cauza, oameni needucati si fara spirit civic si moral, care sunt gata sa te calce in picioare doar pentru ca ai o parere diferita de a lor.
  Voi sunteti aia care meritati sa muriti.
  Orice discutie dintre mine si voi aici incolo este imposibila, nu o sa va hranesc orgoliul de cacati inutili cu atentia mea.

  Reply
 5. Marian, aaa, scuza-ma.tu nici macar nu esti din Ardeal prietene.Esti din Ploiesti :)).In cazul asta, discutia trebuia incheiata inainte sa inceapa.

  Reply
 6. Teo ba,prietene,ai gresit.Nu sunt nici din Ardeal,nici din Ploiesti si nici nu ma cheama Marian.Sunt din Bucuresti,ma cheama Marin si nu am citit ce ai scris pentru ca sunt sigur ca o dai in balari.Esti prost,Banciu este de asemenea prost,insa unul cu memorie buna,iar daca voi doi ati muri nu ne-ati face fericiti pentru ca oricum ni se rupe pula de voi,dar v-ati face voua un serviciu.
  P.S:pace,nu e vina ta.Este vina stramosilor tai. Eu am vrut doar sa ajut:D

  Reply

Leave a Comment.