Votează cel mai mizerabil om de televiziune

jurnalismPentru însănătoşirea societăţii nu este nevoie doar de reforma clasei politice. Este necesară şi o legătură sinceră între politic şi alegători, o presă profesionistă şi liberă. Deocamdată, în România suntem foarte departe de normalitatea audiovizualului. Citându-l aproximativ pe Octavian Paler, suntem ţara în care câinele de pază al democraţiei s-a transformat în hienă.

Ceea ce s-a întâmplat în ziua alegerilor prezidenţiale îmi întăreşte convingerea. A fost ziua când angajaţii mai multor posturi de televiziune şi-au lepădat definitiv haina de jurnalist, îmbrăcând-o pe cea de propagandist politic. Am trăit clipe rupte parcă dintr-un alt secol, dintr-o altă epocă, în care libertatea era o simplă lozincă.

Au existat posturi de televiziune care au refuzat în ziua alegerilor să prezinte drama românilor din afara graniţelor. Mai mult, au anunţat că tot ce se aude pe canalele online este fals. Totul este o manipulare, cozile imense de la secţiile de votare de fapt nu există. Sute, mii de autocare au plecat din România special pentru a bloca votul din Diaspora. „Băsiştii” vor să dea foc la ţară, huliganii au ieşit pe străzi. Iar internetul a spălat creierul tinerilor!

E timpul să recâştigăm libertatea presei, e timpul să curățăm toată mizeria posturilor de televiziune profund corupte. Într-un final vom reuşi. Totul începe, la fel ca duminica trecută, printr-un simplu vot.

Votează Cel mai mizerabil om de televiziune!

Mizeria televiziunilor nu se rezumă doar la propagandă politică. Trebuie să taxăm în egală măsură vulgaritatea, promovarea degradării umane, jignirile, calomnia, falsitatea şi fariseismul.

Avem zece variante de vot din care puteţi alege cel puţin una şi maximum cinci. După ce aţi bifat căsuţele corespunzătoare, apăsaţi “Voteaza”

PS: Puteţi vota AICI “omul de televiziune” favorit

În funcţie de propunerile comentatorilor, lista posibililor mizerabili se va mări:

 

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

74 Comments

 1. Posesorul blogului a vrut sa faca un sondaj impartial. Ori, cand esti de partea binelui, impartial inseamna sa-i iei doar pe unii.

  Reply
 2. antena 3 este de departe cea mai profesionalista televiziune,a avut curajul sa scoata la suprafata tot putregaiul care se afla in justitia romana fara ai fi frica de consecinte pentru ca nu avea dece,toate investigatiile pe care le-au facut cei de la antena3 todeauna cu probe palpabile,s-au dovedit si se vor dovedi a fi adevarate,doar voi frustratilor cu fetele schimonosite de venin nu acceptati valoarea. sunteti o masa de manevra departe de realitate.

  Reply
  • sa intelegem deci ca Voiculescu a intrat degeaba la racoare, el fiind unul dintre putinii romani cinstiti? Nu de alta dar antena3 a organizat si mars de protest pentru asta, evident in urma unor investigatii cu probe palpabile care-i sustineau absoluta curatenie domnului in cauza…

  • Doamna Maria, problema Antenei 3 si a multor posturi TV din Romania, nu este ca nu a facut jurnalism de investigatie profesionist. Au facut-o, am vazut si anchete foarte bine facute. Problema este insa ca TOT ce au investigat si tot ce au scos la lumina, a fost finantat si comandat politic.
   Nu am vazut nici un reportaj ancheta la A3 impotriva unui politician din grupul Voiculescu/PSD. Tot ce s-a facut a fost impotriva “basismului”, adica impotriva dusmanilor lui Voiculescu si PSD. Trustul Voiculescu a fost folosit integral pentru a face propaganda politica.

   Nu zic, si alte televiziuni au facut propaganda politica, B1 si Realitatea impotriva PSD, RTV si A3 impotriva fenomenului ajuns obsesie, Basescu.
   Spre deosebire insa de ceilalti, A3 si RTV au depasit orice limita de bun simt si respect, in lupta impotriva celor care nu sunt cu Ponta si PSD.

   La fel ca si clasa politica, trebuie reformat si audio-vizualul in Romania. Trebuie sa ne recastigam impartialitatea jurnalistica, iar televiziunile trebuie sa renunte la propaganda politica. Acest lucru trebuie reglementat si sanctionat prin lege…

 3. ce de URA!
  de ce sunt jurnalisti doar din doua televiziuni…unde sunt jurnalisti de la Realitatea si de la B1 TV,Digi si restul???
  asa e un sondaj impartial…asa am invatat eu la scoala.

  Reply

Leave a Comment.