Trăim vremuri speciale

nuclear_heaven-wallpaper-1280x800Până mai ieri, am simţit că anul 1994 a fost cel mai spectaculos din viaţă. Da, nimeni nu poate nega emoţia primului premiu întâi (ce dubios sună). Şi nici prima coroniţă de flori purtată cu mândrie pe cap în curtea şcolii (pe urmă în tot cartierul).

1994 a fost un an bun, cel mai bun. Până acum. Realizaţi în ce alai de trâmbițe ni s-a prezentat noua vedetă, două mii cinşpele? A trecut doar o lună.

– Patru extremişti francezi au descărcat nişte arme automate în alţi cetăţeni francezi. Motiv suficient pentru exponenţi ai lumii civilizate şi inteligente să ceară expulzarea musulmanilor din Europa. Chit că sunt vreo 60 de mil. chit că sunt poate la a zecea generaţie în Europa. Da, ATÂT de deştepţi suntem.
A, şi cu ocazia asta a devenit common knowledge pedofilia lui Mahomed.
Iar o revistă care se vindea în câteva mii de exemplare, acum se vinde în multe milioane.

– Naţionala de handbal masculin a Qatarului a pierdut finala Cupei Mondiale (22-25 împotriva Franţei). Dar hai să facem în continuare comparaţii pertinente între fotbal şi alte sporturi. La câţi bani au luxemburghezii, în vreo 5 ani sigur joacă finala Campionatului Mondial de fotbal. Îi bat brazilienii la penaltiuri.
Apropo, ştiţi cine a câştigat Campionatul Asiei la fotbal? Australia.

– Între timp, în Ucraina măcelul continuă. Deşi presa noastră s-a plictisit de subiect, vă garantez că este în continuare cât se poate de fierbinte. Motiv pentru care NATO îşi va muta la noi câteva tănculeţe. Din ce am înţeles, bazele militare NATO vor fi instalate în ţările baltice, Polonia şi România.

– În Nigeria a avut loc un nou genocid pe bază de polemici religioase.

– Fosta gaşcă a lui Traian Băsescu face paşi mărunţi, dar siguri, spre zăbrele. De ce fix acum, la o lună după ce Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul? Protejarea infractorilor “băsişti” în timpul mandatului fostului preşedinte nu este motiv de laudă pentru instituţii. Nici pentru Kövesi, nici pentru servicii.
La Antena3 se cere eliberarea lui Voiculescu Dan. În medie, cam o dată la 10 minute.

Aşa este. Într-o lume tumultuoasă, în care realităţile se topesc în himere şi totul este relativ, Antena3 rămâne o constantă. #sameoldbullshit

Toate de mai sus, într-o singură lună. Anul 2015 este pus pe fapte mari şi ne-a arătat doar începutul. Simt o doză intensă de palpitaţii şi senzaţii tari pentru finalul de săptămână. Joi mă duc în vizită la fisc. Să aibă vreo legătură?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

  1. Iar eu acum două zile am intrat cu duba de serviciu în parapet, pe autostradă. Asta noteaz-o la a doua lună din 2015, Dani :)))))

    Reply

Leave a Comment.