About time – film romantic bun

About time. Da, e un sirop din ăla muieresc și da, e bun. Bine, cât de bun poate să fie un film de ăsta, romantic cum îi zice. Are și accente comice pe ici pe colo.

PS. film pentru Ada.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

10 Comments

 1. V-ați învățat toți să-mi placă doar romanticele în care moare cel puțin unul din personajele principale? Aștept un P.P.S.

  Reply
 2. Aaaa, ce dragut, multumesc!:D E un pic SF (calatorie in timp), dar daca zici tu ca e frumos, o sa ma uit.
  Gabulea, hush!
  Vlad, chiar sper ca nu moare nimeni la sfarsit!
  (“spoiler alert” ?? :|)
  Daca moare cineva, nu-mi place, e film urat!

  Reply
  • Ada, serios îți vine ca o mănușă, nici nu simți sf-ul. Să-mi zici după dac-am avut dreptate.

 3. L-am vazut aseara si mi s-a parut foarte ok, il recomand :).

  M-am saturat de calatoria in timp de cand am inceput sa vad doctor who(slabe filme produc britanicii, fie ei si BBC :)))

  Reply
  • Doctor Who are public numeros și fidel ba chiar și deștept… eu nu fac parte din el dar cunosc destui care-l savurează trecând peste o grămadă de chestii care mie mi se par de o stângăcie enervantă dar pentru ei fac serialul bun și de urmărit.

   Doctor Who chiar e chestie de gust nu prea ai cum să-l treci la categoria proaste.

 4. L-am vazut aseara, a fost foarte frumos, multumesc! Cred ca m-as mai uita o data (asa fac, de obicei, cu filmele care-mi plac)
  Cand ai scris recomandarea pentru “Captain Philips”, noi il vazusem la cinema cu putin timp inainte. Imi placuse mult, dar stiu ca m-am gandit si atunci ca uite, ti-a placut si tie, desi credeam ca nu e genul tau. Tu, in schimb, m-ai ghicit (nu avea ce sa nu-mi placa, era film romantic 😀 si nu murea nimeni la final 😀 , si nici prea siropos nu este, a fost perfect)

  Reply
  • Ada, am impresia că tu crezi că mie îmi plac numai filmele masculine – ale cu caft, karate, sânge, pușcoace. Căpitanul Philips e un film exact pe gustul meu, că mă duc cu plăcere la filme de spălat creierașii cu testosteron nu înseamnă că le consider bune, iar dacă le laud înseamnă că le apreciez pe nișa lor dar nu asta nu le califică în topul meu de filme bune la nivel general, nu pe nișă.

   Ia să scriu eu un articol întreg despre cum se gustă un film și cum se recomandă un film :).

 5. Nu, nu … chiar deloc nu cred ca-ti plac numai filmele “in care mor multi si repede” 😀 (era o gluma: barbatilor le plac astfel de filme, in timp ce femeilor le plac filmele in care moare doar unul, dar incet 😀 )
  Cumva “you are too complicated” pentru mine, nu-ti intuiesc gusturile la filme, nu reusesc sa-mi dau seama ce-ti place si ce ti se pare penibil.

  Reply
  • Aha, păi… îmi place orice gen de film dacă e făcut bine pentru genul lui :)))) vezi, ce simplu și necomplicat îs?

Leave a Comment.