Terapia bavareza

In acest weekend la München are loc un targ de bere mai deosebit. De fapt este un festival al specialitatilor de bere. De ce este mai special? Pentru ca participa peste 110 producatori de bere artizanala din mai multe tari, care au pe listele lor ca. 360 de sortimente de bere diferite.

Pentru iubitorii de bere este un adevarat Mekka.

Si asa cum odata in viata credinciosul musulman trebuie sa bifeze Mekka, iubitorul de bere trebuie sa ajunga la Braukunst Live in München.

Prin urmare, am venit la festival, dar nu in calitate de vizitatori, ci de expozanti terapeuti. Am vrut sa vedem in ce masura Terapia noastra poate trata cu succes si pacienti din alte tari.

Dupa doua zile de festival, putem spune ca avem foarte multi pacienti bavarezi tratati cu succes, care au spus ca sunt dispusi sa vina in Romania numai pentru a putea bea Terapia noastra.

Nu exista satisfactie mai mare de terapeut-berar decat feedbackul pozitiv si multumirile venite din partea pacientilor cunoscatori de bere si al berarilor terapeuti profesionisti din Bavaria si nu numai.

Astazi este ultima zi la targ si deja stim ca vom veni din nou anul viitor.

Poze de la targ gasiti pe facebook la clinica.

 

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

6 Comments

  1. Standul a aratat foarte bine, desi ar fi mers si cateva materiale interactive. Oricum, felicitari 🙂 (dupa inca 2-3 participari, organizatorii vor vrea sa tina targul la Timisoara :P).

    Reply
    • Au si ei o editie manufacturata. La fel cum are si Timisoareana nefiltrata…:)) Au fost cateva berarii mari, Pilnser Urquell, Hofbräuhaus, Schneider Weisse si Köstritzer, in rest numai Craft beer-uri.

    • pe la noi am vazut doar pilsner urquel,ludwig konig si schneider… pe restul nici nu stiu sa le pronunt.

      Era frumos sa fie clinica de bere langa cei care produc Spital :))

Leave a Comment.