Nu stii inca ce sa faci de 1 Mai?

Dupa un sezon rece, intunecat si ploios, care ne-a condamnat oarecum la inertie si conservare, primavara vine ca o binecuvantare. Soarele si vremea buna ne trezesc la viata, schimbandu-ne stilul de viata si chiar perceptia despre noi si lumea inconjuratoare.

Ca sa functionam insa in parametrii optimi in noul sezon, trebuie sa trecem printr-o perioada de tranzitie: astenia de primavara. In aceasta perioada, ne simtim repede epuizati, obositi si nesiguri pe noi.
Pentru a ne acomoda cat mai repede, avem nevoie de o terapie eficienta, care sa ne vindece de statul in casa, de lipsa de incredere si care sa ne sustina simturile trezite la viata.

In data de 1 Mai, Clinica de Bere si Castelul Mosnita deschid sezonul de gradina de vara (Biergarten) cu Terapia proaspata, gratare fierbinti si… demonstratii de tras cu arcul, oferite de Clubul TM Archery (*).

Trasul la tinta cu arcul traditional sau sportiv, iti stimuleaza instinctele primare si iti antreneaza spiritul de invingator. Cu fiecare sageata nimerita in tinta, esti mai determinat si mai increzator in fortele proprii.

De aceea, pe langa demonstratiile oferite de cei de la TM Archery, vor exista si reprize de tragere cu publicul (sub indrumarea profesionistilor si doar pentru cei care nu au baut alcool).

Evenimentul incepe la ora 11.00 direct in incinta Castelului de la Mosnita (in Biergarten) si se adreseaza familiilor (cu sau fara copii) si tuturor celor care vor sa evadeze din oras ca sa petreaca un 1 Mai perfect!

Va asteptam cu drag!

(*) Clubul TM Archery ofera cursuri de tras cu arcul, pentru copii si adulti in Timisoara si este in acest an partenerul Clinicii de Bere.

 

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

9 Comments

  1. Am tras cu arcul (la tir), am tras cu arbaleta (putin pe langa subiect, ca era facuta pentru dreptaci), dar sunt convins ca dupa 5-6 Terapia (ca doar nu poti sa bei numai una – eu nu prea beau, dar ma ghidez dupa feedback) experienta difera fundamental 🙂

    Reply

Leave a Comment.