În ţara mamelor virgine

Doamna Alina Gorghiu are proasta idee (printre multe alte proaste idei) să vină în campania electorală cu aşa ceva:

Pueril. Arată ca o mătuşică venită în vizită la o felie de chec. Şi de la prea mult zahăr, o apucă şotiile, îşi pune nepoţii să-i filmeze glumiţele cu telefonul.
D-na Gorghiu are multe calităţi, dar nu mi se pare un politician eficient. Am văzut şi vom vedea asta în rezultatele partidului pe care îl mătuşeşte.

Dar este în regulă. Aceştia sunt politicienii noştri, nu cred că noi, în integritatea noastră, merităm ceva superior. Bun venit pe tărâmul unde s-a răsturnat căruţa mamelor virgine!

untitled

untitled2

Aţi înţeles cum stă treaba? Acesta este electoratul care o urmăreşte pe d-na Gorghiu: Şleahta Mega-Mamelor, Ghilda Vulvei Supreme, Frăţia Andrelelor Luminate. Ştiindu-ţi grupul de urmăritoare, cum să vii cu aşa filmuleţ?!

Te vor mânca de vie şi se vor filma defecându-ţi oscioarele nedigerate. Pardon, ele nu fac treburi din astea murdare.

După minţile lor excesiv antrenate în infinitatea cărţuliilor şi seminariilor de “parenting”, un copil trebuie ţinut sub o cupolă indestructibilă, supravegheat de măcar trei specialişti, alăptat până la doi ani. Plus încă trei specialişti care să o aplaude neîntrerupt pe luminata mamă-eroină.

A, şi nu te pună sfântul vreodată să-l foloseşti pe copil la ceva! Cum ar fi un filmuleţ de câteva secunde în care îl îmbrăţişezi. Cum să te filmezi în scop electoral cu un copil în braţe?! Eşti o monstruozitate de mamă şi o ruşine pentru specia imaculată din care (în mod nedrept) faci parte.

Ferească ziua în care cârdul ăsta de curci va vizita Hollywood-ul! Vor urca regizorii şi scenariştii criminali pe garduri. La câţi copii au fost folosiţi în filme – nu doar luaţi în braţe, nu doar în scopuri politicianiste – scene crâncene, nenică, horror; prevăd apocalipsa cinematografiei.

Au mai comentat şi alţi oameni la postarea doamnei Alinuţa. Pe lângă mamele eroine au fost şi ăia cu “Fiţi serioşi! Veniţi cu jucărele… demonstraţi-ne că PSD-ul este rău! Arătaţi-ne programe, strategii de dezvoltare, să alegem între voi şi PSD după programe, nu glume!

Există două vorbe din popor, foarte asemănătoare:
Prostia şi domnia se plătesc.
Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul.

Avem două, aproape identice, dovadă că poporul nostru a fost nevoit să accentueze anumite tuşe.

În anul 2016, tu ceri unui partid să se bată “în programe” cu PSD-ul. Cu ăştia care promit dublarea salariilor, triplarea pensiilor şi câte 20 de mii de euro pentru fiecare tânăr sub 26 de ani (i-am auzit spunând asta la tv).
În anul 2016, tu ceri “dovezi”. Vrei să-ţi demonstreze cineva de ce PSD-ul e rău.
Păi ce să-ţi mai facă, bre, Alinuţa? Asta este. Du-te înapoi la tine în peşteră şi aşteaptă anul 2020. Poate atunci…

Noi vrem schimbări, dar nu ne atingem de politică. Politica pute! Să nu atingeţi vreun firicel de copil cu mâinile voastre de politicieni murdari! Noi vrem schimbări şi vrem demonstraţii că PSD-ul este rău. Hai, hai, demonstraţi-ne! Câştigaţi-ne votul!

Nu ştiu dacă veţi primi demonstraţii, dar vorbele din popor rămân valabile. Prostia şi domnia se plătesc.
Alinuţa tind să cred că va fi tot bine, indiferent de rezultatele alegerilor. Dar voi?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.