Rezonez cu Mihai Gâdea

ponta gimnasticaEu? Eu fac propagandă pesedistă?! Cum vă permiteţi, domnule Antonescu, să spuneţi aşa ceva?

Asta urla din rărunchi Mihai Gâdea cu puţin timp în urmă, în cadrul unei emisiuni „Sinteza Zilei”. Ultima emisiune găzduită de Antena3 la care a fost prezent Crin Antonescu.

Tot la A3, în emisiunea lui Gâdea, au fost prezente seara trecută fetele din lotul naţional de gimnastică. Pe lângă ele, antrenorii Belu şi Bitang, Victor Ponta şi alţi membri PSD. EXCLUSIV din PSD.

Trocul, cât de poate de simplu. Belu va fi preşedinte al Comitetului Olimpic, iar Victor Ponta preşedinte al României. Varianta a fost chiar confirmată verbal de Ponta, în timpul emisiunii, în caz că nu toţi telespectatorii sunt înzestraţi cu darul judecăţii.

Mihai Gâdea a fost doar cel care a intermediat afacerea, afişând celebrul zâmbet de viclenie ieftină. Probabil vă întrebaţi cum e posibil pentru un om, care nu suferă de tulburări de personalitate, să disimuleze atât de senin, fără cel mai mic răcnet de jenă.

Cum găseşte cineva tăria interioară să strige, cu gura plină de carne: Eu? Eu am mâncat de dulce? Cum vă permiteţi aşa ceva?

Am încercat apoi să mă imaginez în lucul lui Mihai Gâdea şi cred că am înţeles. În sfârşit l-am înţeles, şi mă încumet să spun că rezonez cu el.

Comportamentul lui perfid din cadrul emisiunilor tv este acelaşi de câţiva ani. Cu toate astea, audienţele au fost în creştere. Publicul consumator de Antena3 nu a taxat vreodată flegmele slobozite de Gâdea din platou. Motivul? Nu au reuşit să le clasifice încă viscozitatea purulentă. Pentru ei nu sunt flegme, ci picături de vin, sângele mântuitorilor de la Intact, crucificaţi pentru binele neamului.

Şi atunci, îl mai putem acuza pe Mihai Gâdea? Cu siguranţă a rezolvat demult toate dilemele legate de etica profesională. Altfel nu ar putea să se manifeste degajat şi natural. Nici nu a fost greu să le rezolve:

„Cine se uită la mine în fiecare seară? Nişte cretini. Vor rămâne la fel de cretini cu sau fără influenţa mea. Nimeni nu îi va putea ajuta vreodată; probabil nici nu merită mai mult. Asta este soarta şi asta este menirea lor.”

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

  1. Dani, dacă ai nevoie, poți lua juma’ de normă ca mentalist pe undeva. Cel puțin în cazul Gâdea, cred că ai nimerit-o. 🙂

    Reply

Leave a Comment.