Mircea Badea câștigă Fasolea de aur, la peste 400 de voturi de Radu Banciu

Titlul pentru cel mai mizerabil om de televiziune la ora actuală îi revine lui Mircea Badea, care a reușit să-l devanseze considerabil pe ocupantul locului doi, Radu Banciu. La mare distanță, pe trei, se clasează domnul Gâdea iar restul n-au avut nici cea mai mică șansă în fața celor trei titani.

Nu putem să nu remarcăm cu tristețe prezența unei mase considerabile de români care nu numai că fac parte din audiența celor doi principali candidați, dar îi și consideră surse absolute de adevăr și modele în viață. Felul în care uitatul la televizor devine religie iar fanaticii personajelor în cauză sunt gata să înjure, amenințe și să arunce cu noroi în oricine are o părere diferită (comportamentul fiind identic pentru ambele tabere, atât susținătorii lui Badea cât și a lui Banciu) fără să vină cu argumente ci doar cu lături merită un articol separat.

Până la începutul anului următor când ne vom întreba din nou cititorii cine merită Fasolea de aur, domnul Mircea Badea este deținătorul titlului.

Mulțumim celor peste 5000 de votanți pentru părerea exprimată aici.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

111 Comments

  1. Domnule Vlad,il urmaresc destul de des pe Radu Banciu,nu fac un model din el,este mai mic de varsta decat mine dar destul de batran sa prinda si sa inteleaga ultimii ani ai comunismului. Eu personal nu ma supar cand ne face o natiune de rahat,sunt in asentimentul lui. Daca aveam alta valoare ca natiune,eram departe. Cat priveste,chestia cu armata, cand o compara cu puscaria, are perfecta dreptate,eu am patit prin anii 80 mult mai rau decat el in armata. Trebuie mult timp sa povestesc. Dumneavoastra ati facut armata?

    Reply

Leave a Comment.