Decizia UEFA: FRF, MTS, CNCD și jurnaliștii români o au mică

Astăzi, UEFA a ajuns la părerea mea, exprimată AICI în urmă cu 2 luni: Colțescu va fi cercetat și penalizat pentru amatorism/ignoranță, nu se pune problema rasismului.

Indirect, dar mai important, UEFA a decis și într-o speță de interes general: Oare sunt unii români niște moluște puturoase care tulbură și infestează?
Desigur. Și ajung pe la ministere, federații, partide, publicații, televiziuni.

Amintiți-vă reacțiile președinților FRF, MTS, CNCD și ale jurnaliștilor și politicienilor români, care au sărit cu genunchii zdreliți să implore mila universului și să-l arunce pe românașul “rasist” în tocătoare.

“Ne pare rău! Ne dezicem! Ne delimităm! Colțescu? E nebun dom-le, nici măcar nu lucrează la noi, acum îl vedem prima dată.”

Până și semianalfabeții părerologi ai fotbalului românesc (Crăciunescu gen) au sărit cu ghearele ascuțite într-un subiect pe care, din evidente limitări intelectuale, nu îl pot înțelege. Necunoașterea nu ar fi periculoasă dacă nu ar fi completată de invidie, mârșăvie, fudulie.

Așadar, adevăratul verdict UEFA: FRF, MTS, CNCD si majoritatea jurnaliștilor români sunt o adunătură slugarnică, degrabă doritoare să îngenuncheze, sa pupe tălpi și să își mazilească apropiații întru sfânta piosenie și tânjire la statutul argatului perfect.

Iar imaginea de rasist pe care presa planetară i-a pictat-o lui Colțescu, în urmă cu 2 luni, nu mai poate fi ștearsă de vreo decizie oficială.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.