Comentatorii au talent: rubrică nouă

Nu doar convins ci şi încântat de propunerea Tatianei (aka anatati), am deschis o nouă rubrică. Este vorba despre, citez:
“hai faceți o rubrică de poezie pe Reacții (da’ vreau şi eu să contribui la ea). O strofă postată la care lumea să comenteze în 3 cuvinte. Poezie de orice fel.”

Rubrica a fost creată, nimic nu mai stă între voi şi catharsis!

PS: Strofele se vor posta în cadrul acestui articol sub formă de comentarii.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

9 Comments

 1. 🙂 nu ştiu sigur, dar cred că undeva nu s-a-nţeles bine: poeziile nu trebuie COMPUSE de comentatori neapărat. Adică eu sigur nu pot compune poezii.

  În mintea mea treburile stăteau aşa: în fiecare zi de … (luni sau marţi sau … orice) postăm o strofă, maxim 2 dintr-o poezie oarecare (compusă de Dani de ex. dacă el vrea sau de alţii Blaga, Eminescu, Nichita etc etc etc etc). Eventual nu se indică nici numele autorului. Şi-n comentarii fiecare să spună ce vrea în 2-3 cuvinte (adică la propriu 2-3 cuvinte nu propoziţii neapărat): optimism, bucurie, prostie, ridicol, arghezi etc etc. Sau mai mult de 2-3 cuvinte nu ştiu asta se poate discuta şi stabili.

  Sau merge şi cum a creat Dani: fiecare postează strofe mai mult sau mai puţin legate de cea anterioară la articolul ăsta. Dar scurt, nu Luceafărul. Se poate face oricum …

  Rubrica se poate numi: Strofa de … (luni, marţi etc).

  Reply
  • Nu trebuie să fie compusă de tine neapărat. Acum ai rubrica (e a treia din lista de Categorii, sub Beretristica şi Carti – coloana din stanga imaginii). So…poţi începe cu strofa de miercuri.
   Iar miercurea viitoare, postam un nou articol in cadrul rubricii, deci strofe noi.

  • ok, ok, oof, acuma-s la lucru voiam să mă gândesc bine la prima strofă. ok, văd mai încolo puţintel.

Leave a Comment.