Jurnaliştii români, mulgători de vaci

Cu ce se ocupă presa din România într-o frumoasă zi de iulie?
Face trafic, face banul, ban, ban, ban, morman. Manelista presă din România face trafic asamblându-i uger şi coarne Simonei Halep.

Sunt cititorii plecaţi printre alge putrezite, la cură de porumb şi cocoşei de zahăr? Nu-i problemă, ridicăm ștacheta, venim cu “nucleara”. Bum, bum, ban, ban, morman!
O facem pe Simona Halep “vacă”. Buuum!

halep3halep2halep1

Asta a fost prima ştire, de la ziarul quality Adevărul. Cum am deschis mail-ul, ţop şi vaca. Am zis că poate sunt cei de la Adevărul într-o cruciadă jurnalistică. A refuzat Halep să le dea interviu sau ceva.
Nu doar ei. Toată presa românească vuieşte: “O legendă a cinematografiei a spus că Halep este o vacă!”

Ştiţi cine este legenda?
Nimeni altul decât titanul Doru Dumitrescu, “om cu peste 250 de filme în palmares.”
N-aţi auzit de legenda Doru Dumitrescu? Nici eu. Dar eu sunt mai autist de fel. Surprinzător însă că nici Google n-a auzit de acest legendar Doru. Iar d-l Google le mai nimereşte, ştie de orice neica nimeni.

Faceţi un test: Căutaţi în Google “Doru Dumitrescu” şi “Dani Corban”.
Realizaţi că sunt mai faimos decât legenda noastră, încă vie, care a jucat în peste 250 de capodopere?!

Nu există de fapt nici o vedetă, nici o legendă, nici un Doru. Însă nu puteau să pună titlul de primă pagină: “Halep este o vacă”, semnat redacţia Adevărul şi trustul Intact.

Pe ăştia de la Intact îi înţeleg. Haznalele, WCnews şi Jegsp o tamponează pe Halep (cu aripioare) de când a câştigat Iohannis alegerile. Pentru că Simona i-a dat peste rât lui Ponta şi l-a simpatizat pe Klaus. Şi asta a contribuit, într-o mică măsură, la scorul final. Adică la evacuarea lor din sediul pe care îl parazitau.

Patima, răzbunarea, veninul, puroiul pot fi înţelese. Dar pe restul ce i-a trăsnit?
Normal mi s-ar părea din partea lui Halep să rupă orice legătură cu presa românească. Toţi marii sportivi ai României ar trebui să ignore definitiv această găunoasă breaslă de ştrumfi perverşi. Liliputani băligoşi, mulgători de vaci.

vaca

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.