Efectele cretinofililor

refugiati

Englezii din Norwich au ieşit în stradă să protesteze. Pentru români. Au ieşit în stradă ca să-i apere pe români de acţiunile extremiştilor cu creier atrofiat.
Vezi mitingul de susţinere AICI.

Vietăţile astea mono-neuronale care incendiază magazine şi se identifică în lozinci xenofobe sunt “copiii” lui Nigel Farage. Astea sunt efectele unui extremist cu libertate de expresie. Idem, votanţii lui Donald Trump.

Farage şi Trump sunt nişte cretinofili. La fel cum viermele scatofil iubeşte căcatul (scato = căcat, filie = preferintă, iubire de), Farage şi Trump iubesc cretinii. Din masa amorfă de cretini, Trump şi Farage îşi trag seva; se nutresc cu cretini, trăiesc şi se îngraşă, la fel ca viermele înfipt în excremente.

Probabil că Trump va fi preşedintele SUA. Asta nu înseamnă că politica SUA va ţine în vreun fel cont de mucozităţile înfierbântate în scăfârlia lui Trump. La fel cum Marea Britanie nu va părăsi U.E., doar pentru că a votat mormanul de nutreţ al lui Farage.

Proştii au fost întotdeauna mai mulţi, indiferent de societate. Asta nu înseamnă că proştii au condus sau conduc lumea. Democraţia nu poate fi atât de simplă; definiţia este falsă ori, în cel mai bun caz, incompletă.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

6 Comments

 1. Ce finala de rahat la Euro. Portughezi cu o viteza lipsa, fara o idee de joc coerenta vs. francezi hipermotivati dar de data asta fara noroc.

  Un joc urat, e min 73 si nici berea nu mai ma ajuta. Vad doua echipe mediocre care au ajuns cu mult noroc pana in finala. Franta a convins doar cu Islanda si Portugalia i-au invins doar pe Wales.

  Sper sa castige Portugalia fara Ronaldo. Ar fi scenariul perfect pentru un Euro slabut.

  Reply
  • Portugalia nu a castigat niciun meci in grupe, s-a calificat cu noroc de pe locul 3 doar datorita noului regulament UEFA (schimbat de francezul Platini), a pacalit fotbalul in optimi si sferturi si a castigat cu antifotbal finala – fara Ronaldo in teren.
   Ce scenariu, domle. 🙂

 2. Mă aşteptam la asta. Am scris şi la tătar pe blog:

  “Bate Portugalia. Francezii sunt obositi dupa meciul cu Germania. au avut mai putin timp de odihna.
  Deci 1-1 in timp regulamentar. Dar Portugalia ia cupa, 2-1 in prelungiri.”

  Ok, n-a fost 1-1, a fost 0-0.
  Însă fix desfăşurarea pe care mi-am imaginat-o. Portughezii în nota lor: tehnici, capabili să ţină de minge, extrem de incomozi când se apără.

  Francezii: Superiori valoric, dar epuizati după meciul cu Germania. În fotbalul mare nu poţi să joci două partide la intensitate maximă, în interval de 3 zile. De asta la marile cluburi ale Europei – cu pretenţii atât în campionat cât şi în cupele europene – se practică un rulaj al lotului. Bagi piesele de bază o dată la 7 zile, în meciul considerat mai greu.
  “Piesele” din nationala Franţei nu sunt obişnuite să dea 100% joi şi duminică.

  Îmi pare rău doar că m-am zgârcit. N-am mai pariat ca în semifinală pe 0-0 şi pe 1-1.
  Acum am pariat doar pe 1-1. Am zis să fac economie. Na, la omul sărac nici boii nu trag 😀

  Reply

Leave a Comment.