Un premier de nota 10

ponta nota10Domnul prim-ministru Victor Ponta s-a întors din concediu. O refacere psihică necesară, în condiţii plăcute, dar totuşi austere. “Mai ieftin decât la noi, la Mamaia” a spus domnul prim-ministru, elucidând pentru tot poporul secretul vacanţelor în Miami.

Concediul a fost binemeritat, asemeni unei tabere organizate la Năvodari pentru premianţi şi olimpici. Consider că d-l prim-ministru – al meu, al tău, al nostru, sufleţel călduţ din fiecare – ar fi meritat o pauză mult, muuult mai lungă. Şi lui i-ar fi plăcut. În Miami, la ieftineală, alături de familia iubită. Însă dragostea de patrie a fost mai puternică (slavă Ţie Doamne!) şi ni l-a adus acasă.

Comitetul de primire a eroului naţional a încercat, zău că a încercat. Dar nimic din cele pământeşti nu poate cuprinde o galaxie în devenire. Nici măcar facebook-ul lui Mihai Gâdea.
E ca atunci când vrei să pupi un luceafăr, dar buzele îţi sunt prea scurte. Chiar şi ale lui Mihai Gâdea.

ponta1

ponta2
ponta3
ponta4
ponta5
ponta6

Selecţia mea este aleatorie, nu poate cinsti pe de-a-ntregul cei peste o mie de zecari obţinuţi (în mai puţin de două ore) de domnul prim-ministru. Ce concluzii tragem de aici?

1. Antena3 este un post independent politic, iar activitatea angajaţilor săi este ghidată doar de obiectivitate, deontologie şi sete de adevăr.

2. Fanii Antena3 sunt diverşi, din toate păturile sociale şi de toate culorile politice. În niciun caz NU coincid cu electoratul PSD-ist hardcore.

3. Victor Ponta este un premier de nota 10.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

6 Comments

Leave a Comment.