O nouă campanie, aceeaşi mizerie

S-a întâmplat seara trecută. Staţi liniştiţi, nu este o fotografie de priveghi, d-l Ion Iliescu este bine, sănătos.

iliescu

Două luni până la alegeri, se aud vulturii ţipându-şi pofta de ciolan în putrescență. Stolul necrofagilor, impropriu numit “Stânga românească”, se aruncă în zborul decisiv.

În emisiunile politice impozante prin audienţă, se votează cel mai bun preşedinte, cel mai bun guvern, cel mai luminat partid. PSD-iştii se încolonează disciplinaţi, purtându-i cucernic poza unicului lider. Uluiţi, telespectatorii îşi şterg lacrimile, sting lumânările, izbucnesc în urale şi aruncă petale de trandafir spre televizor.

Se termină oda, s-au ridicat pe hote şi aburii malahiei de grup. Acum începe asaltul, tunurile sunt pregătite, conectate la vidanjere. Toată lumea atacă pe flancul lui Iohannis, acolo e rost de izbândă.
Absolut întâmplător, apare petiţia pentru demiterea preşedintelui: Referendum pentru demiterea preşedintelui României, Klaus Iohannis (link)

Motivul este pe cât de stupid, pe atât de adaptat societăţii noastre. Încă o dată, necrofagii exploatează două trăsături definitorii pentru o anumită categorie socială: îndobitocirea religioasă şi alienarea socială. Religia redevine o armă politică, ceva normal într-o societate chinuită de primitivism.
Totul a pornit de aici:

Cât de păgubitor poate fi un scurt discurs despre toleranţă? Aveţi răspunsul în comentariile petiţiei de mai sus.

“Ca nu e bun ca președinte doarme în picioare obosite asta (gay)”
“Nu merită acest gunoi cârma Ţării pentru care eroii noştri s+au jertfit până la sânge! Ruşine lui”
“Suntem o tara crestin ortodoxa , nu se poate asa ceva !”
“Acest johannis este un anti roman,anti crestin ,un escroc,un penal,o sluga a americanilor ,dupa cum chiar el a declarat cu gura lui , el nu ma reprezinta si trebuie sa plece imediat!”
“De cand si.a depus candidatura si am aflat ca este de alta religie decat cea crestin-ortodoxa nu l.am agreat.”
“A jignit poporul credincios roman. Tradator de Tara sluga la straini. Sai fie interzis intrarea in biserica este un fariseu
Sasi ceara scuze publice poporului Roman
Cred ca este instigat de catre cei din SUA ca nusi pot face cum vor ei mendrele cu nenorocirile ce ni leau bagat pe gat.”

Am ales câteva la întâmplare, aveţi aici restul, până la 250 (şi se tot adună).

Da! O nouă campanie, aceeaşi mizerie: Americanii cei răi care ne fură ţara, Soroş care ne fură sufletul, Iohannis, alogenul diabolic, anti-ortodox, anti-român, hoţ, trădător şi gay. Şi e doar începutul.

Pe măsură ce anii trec, cred tot mai puţin că poporul român se mai poate vindeca vreodată. Tabloul lui Ion Iliescu, purtat pe umeri în anul 2016, nu este o fantomă a trecutului. Poate fi, şi are toate şansele, o proiecție a viitorului de peste două luni.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. E bine ce se intampla, astia nu au invatat nimic.

    Sa-i lasam sa atace valorile democratiei moderne si viitorul copiilor lor, astfel isi vor sapa din nou singuri groapa…
    Doar asa se vor mobiliza tinerii sa mearga la vot. Daca emotia negativa e suficient de puternica, o sa se propage si avem inca o sansa la aceste alegeri. 🙂

    Reply
  2. nesimţitul, are 1.9 m înălţime, eu 1.78, majoritatea românilor nu trec de 1.8, clar nu ne reprezintă porcul, nici burtă nu are, cum îşi permite?

    Reply

Leave a Comment.