Şapte tâmpenii pe care fetele mi le spun în club

clubClubul de noapte sau discoteca, locul în care tinerii se dezbracă de haine şi de inhibiţii. Locul în care decenţa se transformă de decadenţă. Respectul lipseşte cu desăvârşire şi noi, băieţii cuminţi, devenim victime ale feminismului deşănţat. Da, fetelor, sunteţi deranjante! Mă plictisiţi, mă agasaţi, mă enervaţi. Dintre toate tâmpeniile pe care mi le-aţi spus, am făcut o listă cu primele şapte:

1. „Mergem la tine după?”

De ce este deranjant: Mă pui într-o situaţie jenantă, indiferent ce. Dacă am acasă o soţie sau prietenă, împart degeaba taxiul cu tine. Odată ajunşi, pot doar să explic cum nu te cunosc şi m-ai urmărit din club, de nebună ce eşti. Dacă nu am parteneră acasă, în mod sigur totul arată ca o cocină de porci. Nu vreau să îţi aud comentariile inteligente despre cum miroase frigiderul a hoit şi şosetele nu trebuie să stea lipite de tavan.

Reacţia pe care o vei primi: Locuiesc într-o garsonieră cu părinţii şi toţi cei 4 bunici.

Ce ar fi trebuit să spui: Vrei să îţi fac un oral în toaleta clubului?

2. „Nu am înţeles numărul de telefon.”

De ce este deranjant: Eşti chiar atât de nesimţită încât să profiţi de naivitatea mea? De ce să-ţi dau numărul de telefon? Vrei să mă suni, este? Şi să mă suni mâine, dacă se poate. De fapt, la ce să mai aştepţi până mâine? Să mă suni imediat după ce ajung acasă. Şi să mă întrebi ca o cutră zăpăcită cum a fost drumul, dacă am ajuns „cu bine”. Nu, nu am ajuns cu bine. Am ajuns cu rău. Cu foarte rău. Pentru că mi-a luat o cucuvea numărul de telefon şi o să-mi frece creierii cu toate cretinismele de pe lume. În vreo 2-3 zile să îmi spui la telefon şi că ţi-e dor de mine, disperato!

Reacţia pe care o vei primi: 0721 omieoptzeşpaişpe

Ce ar fi trebuit să spui: Vrei să-mi dai un număr în toaleta clubului?

3. „Ce înalt eşti!”

De ce este deranjant: Sunt conştient de propriile dimensiuni, mulţumesc. Dacă vrei să faci un compliment, leagă-te de ceva mai concret. Ce înalt eşti? O fi de bine, o fi de rău, te crezi antrenoare de baschet?

Reacţia pe care o vei primi: Da, sunt. Mă ajută mult să ţin la distanţă bondoacele cu buturugi în loc de pulpe. În cazul tău, nu ştiu de ce nu a funcţionat. Mai mult ca sigur din cauza ta. Ai fantezii cu Gulliver, panaramo?

Ce ar fi trebuit să spui: Pot să îţi fac un oral în toaleta clubului, fără să stau în genunchi.

4. „Cine este prietenul tău brunet?”

De ce este deranjant: Mă întrebi asta pentru că: a) te simţi intimidată de el, dar foarte confortabil să vorbeşti cu mine. Adică prietenul meu arată mai bine. E mai sexy, da? Sau b) eşti ruptă-n gură de beată/drogată. Cel mai probabil b.

Reacţia pe care o vei primi: Irelevant pentru tine. E alergic la peşte. Nu, nici brânza nu-i place.

Ce ar fi trebuit să spui: Ţi-ar plăcea să-mi cunoşti prietena? Vrea să-ţi facă un oral în toaleta clubului.

5. „Nu port chiloţi”

De ce este deranjant: Nu ţi-au mai încăput peste blană, sau de ce? Adică tu, jegoşenie mică, te zbengui pe lângă mine de câteva ore, şi te-ai tot frecat de mine aşa, pe gol? Detaliu fizico-chimic interesant: După o oră de ţopăit în club ca o capră, îţi transpiră gaura curului. Şi îţi curg toate nestematele în cealaltă gaură. Eşti conştientă ce coctailul iadului agiţi acum în fofoloancă?

Reacţia pe care o vei primi: Bleaaah!!! Carantină! Dezinfecţie! Eutanasie!

Ce ar fi trebuit să spui: Sunt o scârboşenie plină de microbi. Fereşte-te!

6. „Sărută-mă!”

De ce este deranjant: Serios, tu chiar exişti? Tupeu, inconştienţă, primitivism, toate strânse şi adunate-n tine. Adică speri tu, în mintea aia creaţă, că o să-mi pun gura pe buzele tale. Şi când rămân fără aer, eventual să-mi atingi limba cu a ta. Mai bine mă duc să pup o priză. Măcar ştiu că în priză n-are nimeni tupeu să-şi bage penisul.

Reacţia pe care o vei primi: Păstrez o bucată de shaorma pe cerul gurii.

Ce ar fi trebuit să spui: Vrei să îţi fac un oral în toaleta clubului?

7. „De ce se comportă prietenul tău ca un porc?”

De ce este deranjant: Am venit în club să bem, ok? Dacă nu vrei să vomite pe tine anumiţi prieteni de-ai mei, du-te fato la bibliotecă! În ce univers crezi că ai tu, o nimeni în uliţă, dreptul să comentezi conduita prietenilor mei?

Reacţia pe care o vei primi: Jbaaang! Croşeu de stânga la pateu. Să te tăvăleşti încovrigată pe Blow-ul lui Beyonce. Paraşuto!

Ce ar fi trebuit să spui: Vrei să îţi fac un oral în toaleta clubului?

Inspirat dintr-o tâmpenie adevărată

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

 1. Wtf did i just read?!:))

  Cum ai vrea sa te abordeze o tipa in club daca nu cum ai enumerat tu? Daca iti zice sa o duci acasa o sa o faca dupa ce ai sarutat-o sau ti-a facut un oral in toaleta clubului. Iar daca ai facut deja ce am zis…se considera ca nu ai prietena sau ca o inseli mereu

  Reply
 2. Here it comes. Dani, tine-te bine.
  Sa vezi ce explicatii rationale or sa ti se ceara.
  Stai nitel cu raspunsurile, sa-mi iau si eu o punga de floricele si sa ma asez in primul rand.

  Reply

Leave a Comment.