Să castrăm violatorii?

“Violatorii şi pedofilii spun în faţa instanţei că nu au dorit să facă asta, ci au avut porniri necontrolabile. Cu alte cuvinte, violatorii şi recidiviştii ar insinua că sunt bolnavi şi, astfel, şi-ar justifica faptele. Iar castrarea chimică este un tratament hormonal aplicat.” (Gabriela Firea – PSD)

“A fost o fată violată şi, cu toate acestea, nişte instanţe din România consideră că nu sunt pericol social violatorii şi ostracizăm tot victimele. Asta-i problema în România. Dar nu discutăm despre ele pentru că premierul n-are timp şi probabil este mult prea preocupat de problema juridică a domniei sale.” (Alina Gorghiu – PNL)

“Tot în Vaslui (surpriză), şapte tineri artişti au răpit o fată în vârstă de 18 ani şi au violat-o pe un câmp. Până când a leşinat. Au aşteptat să îşi revină, după care şi-au reluat activitatea artistică. A durat câteva ore. Răpirea şi violul în grup au avut loc anul trecut, în luna noiembrie. Cei 7 acuzaţi sunt cercetaţi în stare de libertate şi împart în continuare acelaşi mizerabil sat vasluian cu victima şi familia ei.” (Asta a scris subsemnatul într-un articol, pe data de 4 iulie)

4 iulie, da? Acum suntem în 21. Iar fapta a avut loc anul trecut, în luna noiembrie. Băi, uite că se întâmplă minunea şi aflară până şi primele ţoape doamne ale politicii româneşti.

Fapta e imundă şi inundă toată presa din România (cu vreo 9 luni întârziere, ce-i drept). Valul de ură socială creşte, emoţia poporului se umflă ca o pară dodoleaţă şi plesneşte: “Să-i omorâm! Ba să-i castrăm!”
Şi de asta sunt în stare eminenţele blondine ale României:

Firea aruncă spre mulţime capul lui Moţoc – castrarea chimică. În online deja se semnează petiţii în acest sens, se strâng sute de mii de voturi pentru. Dacă nici ăsta nu-i motiv să încaleci valul popular, atunci care?
Iar Gorghiu (tot un soi de Firea, dar din opoziţie) caută cumva să-i tragă la genunchi lui Ponta. Da, băi! Nici măcar acum nu a ratat ocazia. Trebuia să zică de Ponta. Ăsta era momentul!

Firea ştie că propune o absurditate, ceva incompatibil cu un sistem judiciar şoncăit ca al nostru. Justiţia din România a decis că 7 violatori nu reprezintă pericol public. Vrem ca aceeaşi justiţie să decidă castrarea chimică a unor oameni? Câtă încredere putem avea? Zic să o lăsăm să mai crească; să-i crească măcar şi al doilea picior, înainte să o împovărăm şi mai mult.

Totuşi, cam cât tupeu are Firea să vină cu astfel de trăsnăi? În judeţul Vaslui nu trece zi fără viol, incest, crimă, bătaie cu furci şi topoare. În calitatea ta de membru influent al celui mai mare partid din România, nu simţi o mică vină faţă de judeţul Vaslui – groapa de gunoi a Europei?

Comportamentul animalic al multor vasluieni nu e cauzat cumva de lipsa de educaţie? Sărăcie, disperare, incultură: toate astea nu sunt, în mare parte, vina PSD-ului pe care îl reprezinţi? Nu ai şi tu o parte din vină, atunci când propui, cu multă detaşare, castrarea chimică? Cei 7 violatori au crescut după ’90. Sunt “rodul” politicilor voastre, băi nesimţiţilor!

Gabriela Firea a fost una dintre cauzele eşecului PSD-ist la alegerile prezidenţiale. PNL-ul va avea aceeaşi soartă, cu Alina Gorghiu. (doamna preşedinte ar fi dorit să întoarcă Ponta decizia judecătorilor şi să-i bage pe violatori la zdup.)
Tipul ăsta de politică nu mai prinde de câţiva ani. Românilor le-a ajuns cuţitul la os şi s-au mai deşteptat. Nu mai poţi să te prezinţi cu orice flașnetă pe tocuri.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.