D’ale Mac-ului

1.  Mouse-ul nu se mai conectează. Când s-a întâmplat prima dată, i-am dat un reset și-a luat-o, apoi mi-a făcut figura din nou și din nou.

La o căutare pe net am găsit de toate, de la băgat hârtie în mouse ca să stea bateriile mai bine la șters contactele cu spirt, la update-uri la configurări complicate de bluetooth. Le-am încercat pe cele de bun simț, fără efect.

Acum folosesc vechiul meu mouse de Windows, Logitech, care cam șchioapătă pe rezoluția nouă. N-aș mai lua tot un apple, când o fi să-mi iau, ci un mouse de la o firmă de periferice, mă gândesc c-or avea și ceva să se potrivească bluetooth-ului de la Mac, fără să-mi ocupe vreun port usb…

2. Junk Mailul. Mă omoară cu zile mailul de pe Mac, nu tot ci numa căsuța asta de JUNK care, nu numai că lasă să treacă toate prostiile și durează un secol de marcat ca junk până le filtrează cât de cât, dar îmi suge în ea și mailuri care nu-s și nu au fost niciodată junk, iar câd le marchez ca bune, ați ghici, nu se întâmplă nimic, tot acolo ajung.

Problema nu e asta, că le văd și acolo, ci că dispar din căsuța de yahoo. Da, intră în inbox, stau o secundă până le bagă Mac-ul în junk și apoi dispar de tot – nu mai sunt nici în inbox, nici în bulk. Drept urmare, dacă nu am acces la Mac și-un mail a intrat în junk, pot să-mi verific eu mailul yahoo de pe orice windows că nu o să-l mai văd.

Să trecem peste faptul că folosesc yahoo mail, știu că pentru mileniul nostru e inadmisibil, dar așa-s eu, conservator :).

Ei, pe lângă 10-30 de reseturi pe zi, astea mi se par mici sâcâieli drăgălașe.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

3 Comments

Leave a Comment.