Reportaj marca ProTV

Singura întrebare care mai poate fi pusă: “România te iubesc” a devenit între timp emisiune umoristică?
Să fie foarte clar, nu am ceva cu respectiva fată. Pare o persoană decentă, am intrat şi pe blog, arată ok. (blogul)

Dar de aici şi până la “Are unul dintre cele mai citite bloguri din Romania” “ faptul ca o tanara fara notorietate a depasit in vizibilitate vedete o face extreme de atractiva pentru marile companii.” e o cale atât de lungă… O cale pe care o parcurgi iubind fructele fermentate şi ciupercile, nu doar România.

“Cateva mii de oamenii ii citesc blogul saptamanal.” Aaa, păi bine atunci. De ce nu aţi zis aşa de la început? Ce blogger mai are mii de vizitatori săptămânal? În afară de ea şi alte câteva sute din România, NIMENI!
Dar unul singur e pe locul 13 în topul Kalut, Kolut, Koiut sau cum se numeşte cioflingăria condusă autoritar de Alexandra Stan.

Citiţi aici integral un articol-interviu halucinant, marca ProTV.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

8 Comments

 1. Iti e ciuda ca nu te-au dat aia de la pro si pe tine pe post, hai recunoaste. Fa-te si tu soshal midia expert si gata, vei fi asteptat cu sufletul la gura de miile de vizitatori ai blogului. Pana atunci stai sa te certi cu fanii lui badea si ai lui banciu :)) oricum e mai fun. Eu am auzit de fatuca asta de la un prieten ce locuieste in bloc cu ea dar n-am fost curios sa citesc ce scrie

  Reply
  • Vecinii de bloc nu sunt obiectivi. Stiu cum merge treaba la bloc. Iti mai dau o lingurita de zahar, un pahar de ulei, tu imi faci PR la coada la paine si tot asa. Cumetrii si nepotisme..

 2. Elena e o tipă ok, o cunosc personal. Ceea ce declară ea e adevărat, online-ul și blogul au ajutat-o să lucreze într-un domeniu care îi place.

  Problema e alta, editarea interviului. Că tu declari una în fața camerei, dar după aia te trezești cu multe înflorituri în interviul difuzat pe TV. Știi și tu că la TV nu se vinde banalul. Dacă spuneau că sunt zeci de bloggeri cu mii de unici români ar fi trebuit să facă un interviu cu toți, nu? Oricum, eu am dubii la partea cu sute de bloggeri cu mii de unici, și nu mă bazez aici doar pe Zelist sau alte topuri. Sunt 60-100k bloguri la noi, dar pun pariu că nici măcar 10% nu sunt actualizate constant. E loc pe piață.

  Să nu uit, acum câțiva ani și eu apărusem într-un interviu la TV, deși era ceva mai mic, nu reportaj amplu. Pe lângă ce ziceam eu acolo vocea de pe fundal mai spunea și multe alte aberații despre mine. Când l-am văzut am zis WTF, dar era prea târziu.

  Reply
  • Cum am si zis din primul paragraf: Nu am ceva cu respectiva persoana. Nu o cunosc, dar la prima vedere pare decenta, iar blogul arata bine.
   Uluirea mea tine de reportajul protv-ului. Abordeaza un subiect banal dintr-o perspectiva fantasmagorica, alegandu-se praful de orice credibilitate.
   Si este vorba de mii de vizitatori SAPTAMANAL. Daca erau mii de unici zilnic, da, foarte putine bloguri au asa ceva. Dar mii de unici saptamanal pot sa fie si 3-4 sute/zi.

Leave a Comment.