Cum seduci o femeie vărsător, suta la suta GARANTAT!

Iată fenomenala și ultra-sigura rețetă care a făcut milioane de bărbați fericiți, am găsit-o pe un site de astrologie. E scrisă un pic cam larg pe gustul meu așa că o să descoperim împreună câteva puncte principale, fără de care efectiv nu se poate – ce este scris cu italic e citat, ce nu – sunt concluziile mele (specific pentru ca s-au găsit cititori noi să mă ia la rost că scriu prostii :))) )

Daca aveti o întâlnire cu ea, fiti pregatit s-o asteptati foarte mult, amintindu-i, eventual, ca avea întâlnire, sau fiti gata sa acceptati o contramandare a întâlnirii exact când ati ajuns la locul stabilit, abia tinându-va de florile cumparate si disperat ca ati întârziat. Daca, totusi, ea este acolo, nu-i dati aceste flori, pentru ca nu stie cum sa procedeze cu ele.

1. Nu îi dați femeii vărsător flori, nu știe ce-s alea. Mai bine veniți la întâlnire c-o pâine, proaspătă dacă vreți să faceți impresie, cu aia sigur știe ce sa facă.

Vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va admira uluita si se va îndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul în curte

2. Neapărat o duceți la Media Galaxy, e și cu galaxii și cu aspiratoare. Și cine naiba poate rezista unui aspirator care duce singur covorul în curte? Da gunoiu, gunoiu, nu îl duce?

Ajungeti apoi, ca din întâmplare, la un prieten care tocmai îsi aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie.

3. Atenție, trebuie să fie ca din întâmplare. Gen: Coa, treceam și eu prin zonă și am văzut lumină… e petrecere, e ziua ta? Ahhh, ce fain mă, cum s-a nimerit!

Eventual, atunci când femeia Varsator este împlinita erotic, spuneti-i ca va intereseaza o noua directie estetica în pictura contemporana sau întemeierea unui asezamânt de binefacere. O femeie Varsator mai putin evoluata va fi gata sa se ofere pe post de secretara. O femeie Varsator mai elevata va avea un proiect amplu dar, totodata, va da la iveala toate farmecele ei feminine si va începe cu o frenetica revolutie amoroasa în care este bine sa-i tineti isonul pâna la capat

4. Exact când urlă mai dihai și rupe cerșafurile, PAC îi plasezi rapid și apăsat ideea unui azil de bătrâni, nimic n-o s-o excite mai tare. Și cum evident femeile vărsător sunt toate șomere, imediat îi accepți cererea de angajare.

Deci, de la început: O scoți la Media Galaxy, secțiunea aspiratoare, îi oferi o pâine caldă, treci din întâmplare pe la o zi de naștere și în timpul amorului năprasnic o faci secretară la azilul de bătrâni. A ta e!

Internetul mă uimește în fiecare zi…

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

12 Comments

  • Ia uite-l cât e de dezamagit de rețetă. Man, ai încercat-o și n-a mers sau te-ai simțit înșelat că pare a nu fi pe bune și tu chiar aveai nevoie de ceva care în sfârșit să meargă?

   PS. Buton de dislike? Așa cum au toate celelalte bloguri?? Niciodată, de ce să răpim plăcerea cititorului de a se da deștept și plăcerea autorului de a-i arăta că nu e?

 1. Ce fmm sa fac cu o paine , mai bine imi aduce o carte de colorat , un creion B si niste acuarele , cu alea chiar am ce sa fac.?

  Reply
 2. Denisa , nu mai bine îți aduce o pâine ? Mergi acasă și cu stomacul plin :)))) doar nu au să ronțăi pe creion :)))) I’m vărsător , cea mai frumoasă zodie și cea mai complexă ! Îi fain că poți băga oamenii în “ceață” destul de ușor ! Cred că și Einsten a fost vărsător ! Fiindcă avem un iq peste medie !

  Reply
 3. Cine a scris asa ceva :))) , hai ca am ras copios :))). Eventual trezitii interesul, femeia din varsator este atrasa de interesant, inteligenta si romantism. Dar daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, nu va tine, nu mege cu falsitati la ea.

  Reply
 4. Femeia nascuta in zodia Varsator se cucereste Usor.
  Unele femei varsator au atitudine de “cocota” de cele mai multe ori, iar articolele Pompoase de pe internet care vorbesc despre nivelul lor de desteptaciune sunt mult prea exagerate.

  Reply
 5. gresit articolul . Sunt varsatoare si sunt o romantica incurabila… Oricarei femei ii plac florile , cinele romantice la malul marii … Sunteti misogin .

  Reply
 6. asta e cea mai proasta descriere pe cae am citito in legatura cu zodia mea…auri ,nu flori…aspirator…etc…ce plm cauta descrierea asta de kkt pe net???ne strica reputatia!!!
  imi pare sincer rau ca intrai pe pagina asta!!!

  Reply

Leave a Comment.