rock me amadeus

Daca tot a venit iarna și lumea din tara se plânge de intemperiile de sezon, m-am gândit sa va arat cum arata frigul în alta parte a Europei.

Sunt de 5 zile în Zauchensee/Austria, o stațiune mica și cocheta, o bijuterie montana, visul oricărui iubitor al muntelui indiferent de anotimp.

skiaustria2

Statiunea se afla la o altitudine de 1354m si face parte din regiunea Ski Amade.
Ski Amade este cea mai mare regiune de schi din Austria și este denumita după compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart. Regiunea are 860 km de piste pentru schi alpin, 278 de lifturi moderne, 700 km de piste pentru schi fond…

As putea sa va povestesc acum câte ceva despre turism în general și servicii hoteliere în special, despre infrastructura turistica pe de o parte și despre protecția mediului pe de alta parte.

Insa dupa 5 zile de vis în paradis, tot ce pot sa va spun este ca îmi e dor de casa…

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

15 Comments

  • cred că e – tot România is the shit – după cum zice francezul sau mai pe românește – nicăieri nu-i ca acasă.

   Deși sincer cred că voia doar să se laude, chiaburul caapitalist :))))))))

  • Vlad, initial am vrut sa scriu un articol pe tema turistica, gen cum fac Austriecii sa fie bine si de ce in Romania nu functioneaza turismul, dar m-a apucat asa un dor de casa in momentul in care m-am gandit la problemele din tara ramase nerezolvate…:-)))

  • Eu n-o sa inteleg vreodata asta cu dorul de casa. Poti sa ma lasi izolat intr-o cabana in nordul Siberiei. Daca am mancare, apa, lemne de foc si net, nu ma apuca alte doruri :p

  • Dani, in contextul dat, dorul meu de casa este echivalentul evadarii din paradis…:-)) poate intelegi acum mai bine despre ce vorbeam.

  • @Corban, daca lista ta de necesitati se incheie cu ce ai scris acolo clar esti paros in palma. (If you know what i mean :)))) )

  • Attila, partea faina e ca nu eu am carat berea după mine, ca nu am venit cu masina și cu avionul nu prea ai cum. Terapia a sosit cu niște prieteni…:-)))

Leave a Comment.