PSD se va surpa sub propria prostie

Din motive care îmi scapă, cele două mari partide românești (PSD și PNL) trec de la o generație la alta urcând allegro pe scara prostiei. De la Petre Roman și Crin Antonescu s-a ajuns la Gorghiu și Orban. De la Adrian Năstase și W Ponta s-a ajuns la Dăncilă. Nu discutăm integritatea ori bunele intenții ci nivelul intelectual.

În comparație cu Viorica Vasilica, foștii prim-miniștri PSD par câștigători ai Nobel-ului (la toate cele 6 categorii). Valabil pentru groasa majoritate a parlamentarilor si miniștrilor. Pot suspecta că la cantina Parlamentului uneltesc agenturi oculte și otrăvesc mâncarea cu fiole de prostie concentrată.

Nu mi-e ușor să recunosc, dar Dragnea este o pasăre rară – printre ultimii PSD-iști care pot fi bănuiți de inteligență malefică. Sau măcar de tact, de instinct politic. Este și motivul pentru care ălorlalți din partid li se înmoaie degrabă mușchii faciali și le pică buzele direct pe pantofii lui Dragnea (Otter, 200 și ceva de lei).

Comportamentul actualilor politruci aciuați pe lângă pantofii lui Dragnea se rezumă la o prostie auto-distructivă: Ce nu ne convine să se interzică!
Citiți AICI despre ultima nerozie mestecată, despre cum vor PSD-iștii să șteargă conturile false de facebook și să cenzureze limbajul.

Oare i-a informat careva pe cei doi plăpânzi (Liviu Brăiloiu, Șeful Comisiei de Apărare și Carmen Dan, Ministrul de Interne) câte dintre conturile false aparțin sucursalelor PSD? TOATE partidele au postaci pe facebook, iar numărul lor este proporțional cu dimensiunile și fondurile partidului. Care partid o fi ăl mai dodoleț și înavut?

Pe facebook se organizează proteste și circulă înjurături anti-PSD? Tot pe facebook circulă și “știrile” despre Cioloș copilul lui Șoroș, Iohannis traficantul de bebeluși, UE care vrea să ne vâre știuleți în cur.

Trebuie să fii tare încuiat ca să consideri facebook-ul o platformă elitistă unde își dau în petic hipsterii și corporatiștii. Este doar oglinda societății, imaginea virtuală a cetățenilor de rând. Fiecare va avea de pierdut la capitolul propagandă și manipulare, iar cel mai mult vor pierde cei mari.

În plus, faci să dispară supapa perfectă, locul unde plebea își varsă oful. Un sex oral la adresa PSD și niște emoticoane îți taie furia și te scutesc de drumul în Piață.

Evident că aberația celor doi va rămâne la nivelul de șuetă între doi romantici, băiat și fată în Casa Dragnea. Doar i-am prezentat ca exemplu de barbarie politică: la asta își folosesc tărtăcuțele aerisite Ministrul de Interne și Șeful Comisiei de Apărare.

Nu cumva să rămână de căruța proștilor, Tăriceanu declară: “Protestele nu ar trebui să mai aibă loc în preajma clădirilor statului”. (detalii AICI)
Genială idee! Clădirile alea oricum sunt goale de joi până luni. Protestele ar trebui să aibă loc în preajma casei lui Tăriceanu (clădire privată, nu a statului).

În curând, șandramaua ăstora se va surpa sub propria prostie. Să vezi atunci dramă națională, când va trebui să punem alții în loc și n-avem de unde.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.