Oameni bolnavi, unelte de propagandă

sobaruEroul Adrian Sobaru a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, după ce a intrat cu forţa în curtea Palatului Victoria. Asta după ce a reuşit să rupă bariera la volanul Daciei personale.

Conform unei surse, Sobaru avea hainele îmbibate în benzină. Dar este doar o sursă şi nu de prea mare încredere. Conform tuturor surselor, mai puţin celor care aparţin de trustul Intact, Sobaru a apelat la acest gest ca semn de protest împotriva guvernului păstorit de VV Ponta.

Individul are probleme psihice, nu cred că mai există urmă de îndoială. Asta ar fi trebuit stabilit încă de la prima ispravă, atunci când s-a aruncat de la balconul parlamentului. Atunci a făcut-o pentru a protesta împotriva lui Boc. Şi a fost “decorat” erou naţional în regim de maximă audienţă. Tot de Intact.
Trust care acum a prezentat ştirea într-un mod mai responsabil:

Sobaru nu este erou naţional, ci doar un nebun care nu recunoaşte scara reală de valori sociale. Au adus şi un psiholog în emisiune care să confirme psihopatia fostului erou. Plus o bătrânică, vecină de bloc, care a confirmat drama socială prin care a trecut Sobaru pe vremea Guvernului Boc. Probabil pe vremea aia a înnebunit şi acum nu mai ştie ce face…

Şi ca să fie ştirea completă, am fost informaţi şi că Adrian Sobaru locuieşte într-un apartament cu 4 (patru) camere, primit de la RA-APPS. Un grof, un răsfăţat al regimului, care de prea mult bine, rupe Dacii şi bariere.

Să nu fiu înţeles greşit. Da, sunt de acord, Adrian Sobaru are probleme psihice şi trebuie tratat corespunzător. Individul, încă angajat al TVR, este dispus să moară pentru a protesta împotriva unor ciuperci ce au crescut pe spinarea unei societăţi putrede. Dar până la urmă, tot nişte ciuperci rămân. Iar societatea cu spinare împuţită le face în fiecare seară record de audienţă celor care îl beştelesc acum. Cum să mori pentru aşa ceva?

PS: Trustul Intact, cu Antena3 vârf de lance, s-a folosit de o persoană bolnavă psihic pentru a face campanie PSD-ului pe vremea lui Boc. L-au invitat pe “eroul Adrian Sobaru” în studio de nenumărate rânduri, profitând de labilitatea sa psihică, şi transformându-l într-o unealtă de propagandă. Acum, sunt dispuşi să îl îngroape de viu, pentru a proteja acelaşi PSD.

Oare din toată şleahta de nebuni, care o fi cel dintâi?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.