O noua aparitie de carte la editura datagroup

Citisem cu foarte multi ani in urma o povestioara SF intitulata “Sa n-o saruti pe Isabel”. Nimic senzational, totul previzibil. Cu toate acestea mi-au placut povestile in jurul Isabelei (au fost mai multe) si am retinut un nume: Sergiu Somesan.

L-am urmarit in decursul timpului cu “Aproape ingeri” si “Numarul fiarei”, carti aparute la Cartea Romaneasca. Nu m-au impresionat, dar au avut si ele ceva ce mi-a retinut atentia. Dupa care i-am pierdut urma. Pana in toamna anului trecut, cand am primit un manuscris de la scriitorul Sergiu Somesan. Primul impuls a fost sa-i raspund ca nu ma intereaseaza sa public autori consacrati, de rit scriitoricesc vechi ci doar autori tineri si talentati aflati la debut, pentru ca pe ei doresc sa-i sprijin si sa-i promovez la editura datagroup.

Dupa care mi-am zis, daca tot am primit un manuscris de la cineva pe care-l mai citisem inainte, de ce sa nu-i dau o sansa textului si sa vad despre ce este vorba? Si incep sa citesc si citesc si citesc, timp in care se pare ca m-a prins povestea, pentru ca nu am mai lasato pana la sfarsit.

In fine, ideea este ca dupa lecturare, mi-am dorit foarte mult sa public manuscrisul si mai mult decat atat, am vrut sa-i dau o infatisare nobila.

Si cum eu cand imi propun ceva, lumea din jurul meu deja se mobilizeaza, a fost doar o chestiune de timp pana cand aceasta mica bijuterie tipografica, a vazut lumina tiparului.

Cartea este o editie hardcover si a fost tiparita in Germania. Coperta este realizata de acelasi designer care a conceput si ilustrat toate copertile cartilor noastre, pe numele sau Vasile Adnan – un tanar profesionist, care ne surpinde pe toti de fiecare data in mod foarte placut cu lucrarile sale.

Asadar si prin urmare, am onorea sa va prezint noua aparitie de carte a editurii datagroup, romanul de spionaj URSSA – Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste ale Americii, de Sergiu Somesan.

Informatii despre carte si autor aici.

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

2 Comments

Leave a Comment.