Destinaţie de vacanţă pentru penali

Nu am reuşit să înţeleg de ce oamenii de afaceri din România, ăia care au furat multe miliarde, refuză să îşi ia tălpăşiţa unsuroasă peste mări şi ţări. O fi din patriotism.

În caz că nu este vorba de patriotism, ci de prostie (deşi nu cred), m-am hotărât să le dau viitorilor puşcăriabili un ultim sfat salvator. Doamna Udrea, mai aveţi vreo 2 zile pănă la zăbrele. Timp suficient. Ce aţi zice de o vacanţă în…

Venezuela? Sunt multe femei frumoase acolo, ştiu. Unele poate chiar la fel de frumoase ca dumneavoastră. Dar aveţi un mare avantaj în faţa puicuţelor latine necoapte. CNN tocmai ne-a anuţat că preţul unui pachet de prezervative în Venezuela a ajuns la 775 USD. Ştiu, pentru dumneavoastră este un mizilic. Dar vă asigur că la preţul ăla puteţi avea aproape orice bărbat venezuelean, speriat de boli venerice. Trebuie doar să faceţi cinste. Haideţi, doamna Udrea! Găina orientală bate puicuţa latină.

Sau poate în Cuba? A fost mai devreme maestrul dumneavoastră, d-l Cristoiu. Pe urmă a scris un editorial despre cum săreau cubanezele în poala dânsului şi ducea lupte crâncene să le ţină la distanţă. Cică în Cuba, sexul este sport naţional. Ăia fac sex de plictiseală, cum spargem noi seminţe în scara blocului. De curând s-a dat drumul şi la importul de autoturisme. O costa 50 de mii de euro un Peugeot 206, dar doamna Udrea, pentru dumneavoastră… La fel, un mizilic. Geanta cea mai mare şi maşina cea mai tare; le daţi leşin la toţi futăcioşii ăia.

Am păstrat cea mai bună destinaţie de vacanţă pentru final. Fiţi atentă aici, doamna Udrea, de ce poză am făcut rost:

malakula1

Este o superbă pistă de aterizare construită în South-West Bay, Malakula. Pista este folosită zilnic de compania Air Vanuatu: În general turism, ceea ce vă recomand şi dumneavoastră. Este o insulă în Pacific, departe de stresul continental şi de zornăitul cătuşelor. Aveţi curent electric, mâncare sănătoasă, păduri, ape şi soare. Vă daţi seama, după ce ajungeţi ministrul turismului în Malakula, câte piscine pe malul Pacificului şi câte telegondole peste junglă puteţi construi?

Aveţi mare grijă însă în ce parte a insulei vă stabiliţi. Malakula este populată de două triburi: Big Nambas în nord şi Small Nambas în centru şi sud. Denumirile au fost alese în funcţie de cochilia care acoperă zona intimă a băştinaşilor. Mai pe scurt, numele triburilor sunt în strânsă legătură cu dimensiunea penisului.

Ca să nu aveţi surprize neplăcute, v-am pregătit o nouă hartă, plus instrucţiuni:

malakula2

Am încercuit pista de aterizare din South-West Bay. Dumneavoastră o să veniţi de undeva din vest, de pe coasta de est a Australiei. După aterizare, vă urcaţi într-unul dintre autobuzele care străbat insula spre nord. Şi e gata. La revedere, Kovesi! Bine v-am găsit, Big Nambas!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.