Muscarici Casting Day – 5

Unul dintre primele mele “pacate”, din viata mea de baiat mare, a fost sa devin membru fondator in primul club de muscarit (pescuit la musca artificiala) din Timisoara.  Am finantat prima hidrobicleta dedicata muscaritului, S1 waterbike, am organizat diverse actiuni de ecologizare a malurilor raurilor, ce n-am facut?

Asta a fost acum 10 ani. Intre timp am mai investit si in alte hobby-uri, cum ar fi Clinica de Bere. 

_dsc3240_stdIn 12 octombrie 2013 a avut loc a 5-a editie a Muscarici Casting Day, pentru care in mod traditional, Clinica de Bere ofera o bere dedicata evenimentului. Berea se numeste Caster si a fost foarte bine primita de toti participantii evenimentului.

 

 

Iata cateva date tehnice ale evenimentului:

_dsc3318_std– 15 participanti din Timisoara, Deva, Sibiu,
– programul a inclus demonstratie de casting, workshop si casting clinic
– un concurs de casting cu 7 concurenti, cu 2 probe: distanta si precizie
– echipament folosit: Loop si Echo
– prezenta partenerului oficial al clubului: Clinica de Bere – Timisoara, care a produs berea Caster pentru acest eveniment

Detalii suplimentare legate de eveniment, informatii si poze gasiti pe site-ul muscaricilor, aici.

 

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

14 Comments

 1. Si eu sunt pasionat de pescuit. Dar nu de performanta.. asa in doru’ lenei. Mai un gratarel, mai o bere, mai un sah, un poker. Intre timp stau si cu ochii pe pluta. In orice caz, pescuiesc mai bine decat joc fotbal :))

  Reply
 2. Dani, ce faci tu nu se numeste pescuit. Tu faci picnic. Dar sint deacord cu tine ca la picnic te pricepi mai bine decat la jucat fotbal…:-))

  Reply
 3. anatati,
  noi credem inca in mituri, fac parte din viata noastra.
  uita-te numai la modul in care producem berea, de ce ar fi la reactii.ro altfel?

  Reply
 4. Data viitoare puneti-ma pe lista, nu poti sa intelegi eleganta pescuitului la musca daca nu vezi un bucovinean folosind stilul asta:))

  Abia ce mi-am invatat vara asta nevasta sa pescuiasca la musca, deja cu rezultate remarcabile in pacalirea de pastrav si lipan, deci sunt mai mult decat pregatit pentru orice challenge.

  Reply

Leave a Comment.