MISOGIN – nu mai folosiți cuvântul aiurea, misandrelor

În ultimul timp orice, dar orice, ai zice despre femei sau despre o femeie anume, chit că e vorba de cum îi stă cocul, cum parchează, că n-a calculat bine restul sau că a stricat clătitele vine, invariabila și decisiv, pe un ton crizat și ascuțit El, CUVÂNTUL care salvează femeile de la orice greșeală – MISOGINULE!

Pentru că, nu-i așa, femeile nu au cum să greșească niciodată și toate-s niște zâne perfecte iar singura explicație posibilă pentru criticile astea este, fără nici urmă de îndoială, că cel care critică urăște femeile. Căci, doamnelor, asta înseamnă misogin.

De-am ajuns până și eu, cunoscut pe trei continente și vreo șapte mări, drept mare mare mare iubitor de femei, să fiu apostrofat drept misogin chiar și când am povestit cum am iubit-o pe-o mititică până a ajuns la spital de plăcere

Dom’le mai clar exemplu de cuvânt aruncat aiurea nici că se putea. Eu de exemplu urăsc păianjenii, nu-i suport, mă ia cu draci numa dacă mă uit la ei. M-ați văzut pe mine vreodată intrând gol într-un pod plin de păianjeni, cu juniorul la înaintare și dând iama cu el prin pânzele din colțuri doar doar oi nimeri vreo arahnidă focoasă? Nu, nu m-ați văzut.

Nici cu varza de bruxelles, nici cu brocoliul nu mă prea împac, ba chiar fiecare papilă mi le urăște cu pasiune… m-ați văzut alergând cu bărbăția țeapănă în vânt prin lanurile de varză din Bruxelles sau prin câmpurile de brocoli din Țarna Mare? Nu, nu m-ați văzut.

Și atunci ce mama huciului tot săriți arse cu misogin în dreapta și misogin în stânga? Cum ar fi să facem și noi, bărbații, la fel?

Iar ți-ai lăsat șosetele aiurea – Huooo, misandro care ești tu.

Nu te mai uita după fundul lu aia – Termină cu prostiile, misandro!

Iar te duci la bere – Dacă te știam misandră, nu te luam fir-ați mă-ta-l dracu!

N-ai dus gunoiul – Misandrooooooo!

Eu, Gaiță Traian, așa o să fac, niciodată de-acum înainte nu va mai fi vina mea pentru ceva, ci a misandrei care mă dojenește doar pentru că urăște bărbații la modul absolut, chiar dacă abia ce m-a călărit de mi-a ieșit sufletul…

Amin.

Multe se spun despre legendarul domn Gaiță… că la naștere ar fi recitat trei strofe din Baudelaire și ar fi protestat vehement împotriva alimentației lipsite de diversitate, că la cinci ani ar fi făcut prima declarație de dragoste și că la aproape nouă i s-ar fi propus să joace pentru Real Madrid, echipa mică.

5 Comments

  1. Legendarul domn Gaita….cat de profund,mor de râs.Să fie o reacție,pardon erecție,la sfaturile pentru femeile moderne ,misandre,ori arahnofobia e de vina.Declar fără nici o jenă că sunteti maestul Zânilor …..noi femeile vă incoronăm Zân Prim .Cu repecul cuvenit vă salut.

    Reply
  2. Asa zice si frate-miu cand ii atrag atentia ca e o jigodie egoista care nu face nimic si ma lasa pe mine cu toate: cica fac proiectie de grup, nu e el de vina, sunt eu ca urasc barbatii :))). De parca barbatii in general sunt de vina ptr cela 15 kile cu care imi rup eu cocoasa…

    Reply

Leave a Comment.