Vreau o pata de culoare!

female-fans-at-2010-FIFA-World-Cup-7Nigeria a inceput excelent partida impotriva Frantei. Sper sa o termine la fel, desi, cum ar zice doctor Piti: Frantejii porneste ca favoriti. Din postura mea de spectator neutru, am tendinta de fiecare data sa tin cu echipa mai slaba. Mai ales atunci cand defavorizatii sortii vin de pe Continentul Negru. Continent care nu a dat pana acum vreo semifinalista de cupa mondiala. Niciodata!
Minutul 37, 0-0. Hai Nigeria!

Update: Ora 23:55. Mda, n-a fost Nigeria iepurasul negru care stie sa sara. Desi ar fi meritat sa joace repriza a doua cu un om in plus. Criminal atacul pe glezna al francezului. Criminal!
Asta este. Poate Algeria 😀

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. Era sa fie Algeria marea surpriza, dar conform traditiei la acest campionat mondial, underdogzii joaca la sacrificiu, dincolo de epuizare, cu o forta mentala incredibila, dar… tot degeaba.
    Mi-a placut foarte mult Chile in meciul cu Brazilia, Mexicul cu Olanda si Algeria impotriva Germaniei.
    Toate cele trei mari echipe insa au scapat ca prin urechile acului de eliminare si nu cred ca a fost vorba doar de noroc.
    Cred ca Brazilia, Olanda si Germania s-au intarit din punct de vedere mental in aceste optimi si vor aborda meciurile viitoare mult mai bine.

    Reply

Leave a Comment.