Mircea Badea şi prietenii săi

Apare în urmă cu două zile filmuleţul ăsta:
“Klaus intrerupt de prim ministru”

Da, amuzant, deşi ideea a mai fost pusă în practică de alte zeci (poate sute) de inventivi.

Se gândeşte magnificul cetăţean “de dreapta” – care a locuit 40 de ani în acelaşi apartament cu părinţii şi bunica – să împărtăşească gluma cu prietenii săi. Pe facebook, aici 

Luaţi de-aici!
badea-retardati

Voi realizaţi că există un domn Subţirelu care întreabă încărcat de gravitate dacă filmuleţul este “făcătură”?! Şi, mai mult, există încă opt care dau “like”. Comentariul este printre cele mai apreciate din totalul de peste 100.
Şi nu, nu a fost singurul chinuit de dilema asta. Oameni în toată Firea acceptă posibilitatea ca Iohannis să fi fost întrerupt de o cântăreaţă mahomedană. Eventual Sevil Shhaideh însăşi.

Am deviația asta masochistă, recunosc. Intru periodic pe facebook-ul lui Mircea Badea, doar ca să citesc comentariile. Am descoperit o specie nouă: humanoizi bizari care nu au fost înzestraţi cu darul conştiinţei. Ei nu au gânduri proprii, doar reproduc prin acţiuni robotizate ideile lansate în spaţiul public de Mircea Badea. Aceleaşi formulări, acelaşi lexic, aceeaşi informaţie. De parcă ar fi cu toţii organele unui singur organism.

Da, există!

mircea-badea

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

Leave a Comment.