Mircea Badea și materialul genetic stricat

Mircea. Badea Mircea:

Probabil cea mai insalubră persoană publică din România.
Pentru că ea, persoana Mircea, și-a folosit întregul bagaj genetic (unul generos) întru prostirea și batjocorirea celor mai puțin înzestrați. Ea, insalubra, le-a lins cățelărește tălpile celor responsabili pentru asta:

“135 de talhari, 47 de violatori si 33 de criminali eliberati din inchisoare in prima zi a Recursului compensatoriu.” (LINK)
Tot ea, lingătoarea, schelălăie în spațiul public de grija presupusului pedofil neprins. Presupușii sunt marele pericol, nu condamnații.

Mircea Badea este doar un exemplu. Lingătoarea supremă. Probabil cea mai cinică, lipsită de scrupule. Individul hămesit și disperat să scoată capul din sărăcie. Iar pentru asta, este capabil de absolut orice. Pătruns până la măduvă de putregai, să mintă cu nesaț, până ajunge să-și creadă propriile fabulații.

Mi se pare supraomenescă stăruința de a trăi continuu în propria minciună. Să faci muncă de cercetare care să o susțină, să trudești luni, ani, pentru a ridica o schelă de dovezi și argumente (reale, multe dintre ele). Și totul pentru a susține minciuna care te apără și hrănește.

Vinovate în egală măsură cu politicienii care au măcinat în ultimii 28 de ani ce mai rămăsese din românism, lingătorile alde Mircea Badea vor fugi primele, când se va surpa șandramaua. Toate nenorocirile făptuie la comanda infractorilor de calibru au fost generos răsplătite. Nu Mircea Badea își va chinui copiii prin spitalele și școlile românești.
Cazna și năpasta vor fi tot pentru cei mulți și slabi, pentru cei ce le aplaudă pe lingători, cu ochii bulbucați de admirație.

În fața unui așa deznodământ fatidic, te poți doar supune. Tragismul trebuie acceptat și așteptat cu fălcile încleștate, nu burdușite de țuici și sarmale. Istoria neamului nostru ne-a învățat că, la final de ciclu, se va alege praful. Și o să ne doară.

Pe noi, românii, ne va durea mai tare decât pe restul. Toate popoarele au dobitoacele și ignarii lor; pretutindeni majoritățile sunt formate din oi, nu din lupi. De ce suntem noi, românii, cu mulți pași în spatele altora? Nu oile sunt de vină ci netrebnicii care le batjocoresc. Materialul genetic stricat din care au ieșit lingătorile. Mai multe decât la alții, mai flămânde, mai egoiste, mai murdare.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.