Dracula’s Kitchen

O poveste despre bucate românești, despre timpuri îndepărtate, despre locuri și oameni, despre obiceiuri pline de farmec. Un an de scris și de fotografiat din Delta Dunării până-n inima Bucovinei, o aventură printre tradiții și gusturi venite din negura vremii, o întoarcere spre spiritul românesc autentic. O carte liberă de zbuciumul zilei de azi.

4 aruncat faina m

Dracula’s Kitchen adună între coperți aventurile unui tânăr naufragiat pe ținuturile valahe(în partea de fantasy), o colecție de rețete tradiționale, de la storceagul căzăcesc din Deltă la pasca sfințită din Bucovina(în partea de rețete) și peste o sută de fotografii.

Este simultan o carte de bucate, de călătorie, de aventură și o experiență vizuală completă, așternută cu cea mai mare grijă pe hârtie. Va fi lansată la standul editurii Datagroup de la Bookfest București, 20-24 mai 2015 Romexpo, pavilion C2 stand B21.

Pentru cei departe de capitală, cartea poate fi comandată online de aici.

 

pierre rarau 3m

 

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

14 Comments

  • Dacă-ţi faci drum prin capitală, o primeşti cu autograf de la personajul principal 🙂
   Poate şi de la autor, dar nu promit în numele lui..

  • Păi stai așa că o trimit pe soră-mea la Bookfest.
   Să dea și autorul autograf ce tot atâta tura-vura (cât nu e la fel de faimos ca iohannis să stau 3 ore la coadă pentru un autograf).
   Ce idee foarte bună!

  • Rămâne să îmi dai un autograf când vii la Timişoara pentru că, citez din soră-mea: “nu mă duc fată la toate prostiile tale, tu crezi că Bucureştiul e Timişoara? Până la Romexpo pierd toată ziua!” Ce să zic, aere de capitală. :)))))))))

  • Păi cum altfel? În funcție de programul de la Bookfest poate prindem și-un burger, nu neapărat de la festivalul burgerilor :))

Leave a Comment.