Doamna educatoare m-a făcut gay :(

Pornind de la articolul de ieri – unul scris din ură faţă de femei, evident – am ajuns să fiu dojenit de doamna educatoare Laurenţia Tuculia. Iniţial am fost etichetat „homofob” şi în final „gay”. Totuşi, doamna Tuculia şi-a exprimat părerea de rău faţă de homosexualitatea mea. Dar de ce să vă pară rău, doamna educatoare? Nu e ca şi cum aş fi bolnav sau ceva…

doamna educatoare

Pentru că homofob şi pentru că feministe.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

8 Comments

 1. Dani, din ce se vede aici tu încă nu ți-ai revenit după vacanță, încă ești amorțit de relaxare :))) și nicidecum gata de dialectici superioare

  Femeia și-a cerut scuze că te-a etichetat drept homofob după ce tu i-ai transmis informația cu pricina.

  generalul Evident

  Reply
 2. Eu sunt un foarte mare misogin în ceea ce privește femeia-șoferiță, dar, ce să vezi, nu sunt nicidecum homofob :(. O fi ceva rău cu mine? Nu… nu se poate! Te rog, spune-mi că nu-i adevărat! N-aș suporta să fiu catalogat drept un ciudat! :)))

  Reply
 3. Sa-ti dau un sfat ,nu 7……..Nu mai sfătui femeile.Cât despre eticheta pusa de mine,am fost fină.Sigur trebuia să-ți trag doi draci după cap ca să mă fac înțeleasă de la bun început.Sigur ai frustrările tale legate de femeile moderne .

  Reply
 4. bravo, Lau… da-l incolo, citii ceva din ce scrie( nu mi-a dat impulsul necesar sa citesc mai departe), nu merita osteneala sa ii dai replici, are un ghiveci (nu de plante) plin de idei, toaote anapoda, mai ales asupra femeilor… ha,ha,ha, ce stie tipu`?

  Reply

Leave a Comment.