Salut, cu respect și considerație, tăietorii de lemne

Recunosc, e un pic ciudat să umbli cu toporișca după tine prin jungla de beton, bătucind cu bocancii greoi scările metroului. Poate și bărbile alea, făcute să te apere de frig și de urși, sunt un pic prea mult pentru aerul condiționat din mall. Ei, na, detalii.

Cu toate astea eu salut, susțin, respect și direcționez 2% din venit pentru orice ONG se ocupă de moda asta. Păi voi realizați magnitutindea progresului, măreția saltului înainte, gigantica evoluție a modei urbane masculine?

De la pantalonii de greier rahitic, făcuți să transforme testicole în stafide, la fularele de vară, kilometrice în cinșpe culori la pălărioarele gingașe de purtat în interior, toată moda tinerilor bărbați din ultimii ani ducea iremediabil spre dispariția speciei.

Dar acum. mărețul nostru neam bărbătesc întoarce viguros balanța. Orice poți să spui desrep trendul ăsta, numai că nu e bărbătesc nu.

Dacă aveam sub 30 de ani, fără discuție, tocmai pentru re-masculinizarea umanității, dădeam jos toporișca din podul buniclor și lumberjack scria pe mine. Parol.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

3 Comments

  1. Dar ai barbă pentru asta? Sunt unii oameni care și la 30+ de ani au trei floace pe față după trei săptămâni de nebărbiereală. Cum sunt eu, de altfel… O am deasă prin jurul gurii, în rest nema :)))) Și ce aș fi vrut și eu să fiu bărbos din ăla autentic… 🙁

    Reply

Leave a Comment.