Hai să ne alegem viitorul

Gata? Toată lumea pregătită pentru vot? Şi eu. Mi-am rezervat întreaga zi de duminică pentru frecat mentolul la rece, în casă. Frecat de marginea paharului, la rece, între patru cuburi de gheaţă, aşa cum ne-a învăţat dom’ preşedinte.
Whisky-ul cu mentă şi gheaţă chiar se combină într-un cocteil decent.

Vot

Nu ţineţi cont de sondajele online. Cu toată bunăvoinţa administratorilor (acolo unde există), rezultatele tot vor fi falsificate prin activismul postacilor plătiţi de partide. Dacă nu ştiaţi, în cadrul fiecărui partid există o divizie IT care se ocupă exact cu asta: Propagandă online, prin orice mijloace.

Ieri, sondajul de mai sus (gandul.info) era condus detaşat de PMP. Astăzi, au primit directive IT-iştii pesedişti.
Ca un pronostic imparţial, venit din partea celui ce va freca duminică menta în pahar, aş paria pe cifre apropiate de astea:

PSD – 45%
PNL – 17%
PMP – 11%
PDL – 8%
Diaconu – 7%
UDMR – 6%
FC – 4%
PP-DD – 2%

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

8 Comments

  1. Totusi, daca stai acasa, anulezi vot, votezi partid/independent care nu trece pragul, sau partidul castigator, tot in favoarea partidului castigator ai optat.

    Reply
    • Daa..dar daca stau acasa, nu pierd timp aiurea prin sectii de votare si, cel mai important, imi exercit libertatea de a nu fi partas la o actiune organizata de politicul romanesc.

    • Da, da. Am vazut articolul. Inca nu m-am incumetat sa il citesc, dar in seara asta e programat la portia de lectura. Oricum, sunt convins ca absolut nimic nu ma poate scoate maine din casa :p

Leave a Comment.