De isteț, bătut în cap, dar măcar curat murdar

coman-gheorgheDeputatul PC Gheorghe Coman a fost prins în flagrant de DNA în timp ce primea mită. Procurorii băsiști sunt de vină. Încearcă să facă de râs partidul domnului Voiculescu. Că avem parlamentari infractori nu este o noutate. În mod normal, deputatul Coman nu ar fi reprezentat un subiect de interes. Dar ce a considerat ilustrul politician conservator o idee foarte bună în asemenea situație? Să fugă de la locul faptei. Pe DN1; care este un fel de circuit de la Monza, se știe. Într-un final, deputatul Gheorghe Bond 007 a fost prins în apropiere de Ploiești.

Am înțeles, ești un îmbuibat croit pe hoție. Mare brânză. Dar de ce doamne iartă-mă te-ai gândit să „evadezi” pe DN1?! Care a fost logica? A, dar stai. Domnul Gheorghe Coman este autorul celebrei „Meseria mea este auto”. Pe lângă multe altele. Mult prea multe…

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

7 Comments

 1. Sunt pe drum înapoi din Germania, unde am stat doar trei zile. Trei zile departe de mizeria umana atât de mediatizata în România. Am urmărit trei zile știri și talk-show-uri pe ARD și ZDF, pe N-TV, am citit presa, doar ca sa prind ceva interesant, un scandal, o dezvăluire, orice care sa ma miște emoțional, sa-mi stârnească curiozitatea și sa-mi arate ce-i frământă pe nemți în zilele noastre. Nimic. Nada.
  Tematica cea mai mediatizata a fost procesul lui Wulff, acuzat de faptul ca a acceptat o invitație de la un om de afaceri, care a plătit o nota de plata la Oktoberfest și asta în cadrul unei intilniri particulare și nu oficiale. Alt jurnalism, alta clasa politica, alt public.
  Ma bucur ca ma întorc în România, ma inspira prostia, imbecilitatea, incompetenta și spiritul mafiot de doi lei, pentru ca ma face sa ma simt altfel decât cei din jurul meu.
  In Germania, ca sa ma poț simți mai special, mai deosebit, ar trebui sa înșel, sa păcălesc, sa jefuiesc sistemul. Ceea ce ar fi mult mai riscant și mai nenatural pentru mine.

  Reply
  • Come on!!! Mâine aş lăsa toată mizeria asta umană şi m-aş retrage atât de departe de civilizaţie şi de populaţie. Cred că Australia, Noua Zeelandă sau Alaska n-ar fi suficient de departe.
   Curajul de a o lua de la capăt îmi lipseşte.

 2. pe mine asta mă disperă la clasa politică, că-s corupți și hoți e oarecum normal, că-s nesimțiți și n-au nicio jenă e de așteptat, măi dar chiar trebuie să fie atât de proști?

  Reply
  • Asta m-a uimit si pe mine. Daca era doar un parlamentar corup, mare branza. Nu avea farmec. Dar asemenea prostie rar am mai vazut 🙂
   Daca meseria ta e “auto” si ai fost toata viata cel mai agramat din curtea scolii, macar stai cuminte acasa si fura linistit. La ce folos sa apari la televizor si sa te faci de ras in asa hal?

  • Nu o sa inteleg niciodata cum de nu exista un mecanism care sa il excluda p-asta din camera deputatilor dupa ce se prezinta in halul asta la TV. Era bine sa poata fi dati jos inainte de termen sau la gafe d-astea si deputatii/parlamentarii prin simplul vot al populatiei.

   Mdea, visez… nu ii exclud astia nici macar p-aia cu dosare sau care au deja puscarie la activ

Leave a Comment.