De ce să mergem la vot? *audio


Zilele astea se tot aruncă cu argumente pro și contra mersului la vot. M-am gândit să fac ordine printre ele și să le analizez în 7 minute, cu o voce de butoi de murături spart.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

5 Comments

 1. Excelent text, vocea… ai spus-o si tu. De aia esti scriitor si nu actor. 🙂
  Din pacate e prea mare discrepanta dintre text si voce. Data viitoare poate facem ceva in echipa. Tu livrezi textul, eu fac rost de o imagine si voce pe masura.

  Partea buna este ca acest text va fi valabil si pentru urmatoarele alegeri. 🙂

  Reply
  • Să știi că vocea e așa de deranjantă când e doar audio/narare, când e însoțită de față și mimică, atenția fiind deturnată de nasul meu falnic și privirea mea laser, vocea nu mai deranjează.

   Din fericire, în câteva zile voi avea condițiile necesare pentru video – cea mai eficientă platformă de comunicare în momentul ăsta. Am câteva idei, după ce îmi pun ordine în ele, și le trimit, poate facem ceva împreună și pe nișa asta…

  • Eu n-am o problemă cu vocea asta. E aşa calmă… aş asculta Punguţa cu doi bani, Fata babei şi fata moşului, Prâslea cel voinic – e un portal spre basmele copilăriei. Mă calmează mai eficient decât trei beri :))

  • Dani, nici eu nu am o problema cu vocea lui Vlad, insa daca ai un text atat de bun, e pacat sa nu faci un clip pe masura. Da, ar fi trebuit in mod evident video si nu audio. Si in mod cert, Radu Paraschivescu ar fi avut mai multa priza cu un asemenea text, decat Vlad. Si audio si video. Despre asta vorbesc. 🙂

  • Domnul Paraschivescu, în afară de faptul că ar fi sunat mult, mult mai bine, ar fi fost preluat și de toate canalele posibile și imposibile, nu suportă comparație.

Leave a Comment.