Banii pe Steaua

E seară UCL, jucăm la pariuri sportive.

Pentru prima dată în ultimii ani, habar nu am ce să pariez la meciul Stelei. Înainte aveam o strategie simplă, aceea de a paria pe adversar. În ambele cazuri aveam ceva de câştigat. Bani, dacă adversarii se impuneau şi fericirea nepreţuită de suporter, dacă băteau “ai noştri”. În seara asta sunt şanse mari de egal, situaţie în care m-aş alege şi îmbufnat şi cu banii luaţi.

Cred că pariul va fi ăsta:

–      Man Utd – Sociedad 1 (cota 1.55)

–      Benfica  – Olympiakos 1 (cota 1.75)

–      Real Madrid – Juventul 1 (cota 1.57)

–      Cota finală: 4.25

Apropo de Steaua, orice rezultat în afară de victorie înseamnă consolidarea ultimului loc. De data asta, chiar definitiv. Dar nici aşa nu e rău. Ne putem concentra mai bine pe meciurile tari cu botoşenenii, giurgiuvenii, năvodarenii. Împreună spre titlul 25.

UPDATE 1: Am avut dreptate cu primul pronostic. Steaua a facut egal. O zi tristă pentru stelişti, pentru fotbalul românesc şi pentru pariori. Steaua s-a luptat eroic pentru locul 4. Da, este doar al nostru! Ne auzim mânie, când voi jubila cu biletul câştigător prezentat mai sus 

UPDATE 2: Man United a bătut cu 1-0, Real a bătut cu 2-1 și Benfica 7-0 (la cornere). Din păcate pentru mine, doar 1-1 la goluri.

Concluzia: Trag banii la mine ca păduchii la broaște.

 

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

26 Comments

 1. Eu ma uit la Arsenal – Dortmund, nu pot sa ma uit la Steaua, asta este…
  Inainte de meci, Arsene Wenger s-a dus in loja VIP la Jürgen Klopp, care nu are voie sa stea pe banca in seara asta. Au glumit, au ras, atmosfera de sarbatoare. Impresionant.

  Reply
  • Scoatem 2 mingi din “poarta” si tu te risti la 2-0? Aaaa, asa e bre, ocaziile se razbuna Ahahahaha. :)) Acum serios Alex, o daca scoatem un egal sa fim multumiti

 2. Dortmund conduce norocos 2-1 la Londra. In a doua repriza a jucat doar Arsenal. Un contraatac spectaculos, Lewandowski – gol. Superb meci!

  Reply
  • Chiar am pus la UPDATE asta. Da, sunt in domeniu de vreo 10 ani :)) De pe vremea cand era ilegal sa pariez, din cauza varstei. Dar parca atunci era jocul cel mai frumos. Cand stiam ca sunt in afara legii..

Leave a Comment.