Băbuța contrabandistă

Trezit la 8 dimineața cu “Nu mai viiiu! Lasă-măăă! Lasă-mă că nu mai viiiu!”
Poliția Română în acțiune – îi săltau ouăle și pătrunjelul doamnei îmbrobodite din filmare. Sectorul 4 este salvat, băbuța contrabandistă a fost anihilată!

Mai sunt anumiți etnici țigani, patroni de discoteci, care duduie cartierul până la 5 dimineața cu manele și oriental battle cry. Trece patrula pe lângă 120 de decibeli ca Ianis prin apărarea Angliei.

Aceiași etnici țigani care aruncă zeci de mii de euro ca pe confetti, deși n-au muncit o zi și nu știu să citească. Aceiași etnici țigani care dețin toate florăriile din cartier și nu au scos măcar un bon fiscal. – Fleacuri! Băbuța cu ouă distrugea armonia socială.

Mai sunt anumiți etnici basarabeni care plimbă prin București țigări, alcool, cărnuri și tot ce le poftește dulșili grai, dar Poliția Română îi păsuiește – că doar stau săracii câte 5000 într-o garsonieră, înregistrați (legal?!).

Și când te gândești că toți etnicii ăștia (indiferent de culoare) mai au și locuri rezervate la facultăți, începe să-ți dea fiori condiția de român în România. Mai ales dacă ai reumatism, batic și ouă de țară.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.