Avanpremiera: Lumi epistemologic diferite – Noua paradigma a gandirii

“Lumi epistemologic diferite – noua paradigmă a gândirii”

Așa se numește noua carte a lui Gabriel Vacariu, care va apărea la Editura Datagroup, la sfârșitul lunii octombrie 2014. Apariția acestei cărți marchează un moment special în activitatea editurii noastre.

Nu numai pentru că este vorba despre o carte de filosofie sistematică, ce propune un nou sistem filosofic, un nou Weltanschauung (imagine filosofica despre lume, despre tot ceea ce există), scrisă de un autor român ci mai ales pentru că este prima dată când o editură din România publică o lucrare filosofică al unui autor roman, simultan, în trei limbi diferite: engleză, germană și română.

Editura Datagroup planifică o distribuție globală a cărții în format Ebook, prin intermediul unor importanți playeri pe nișa de conținut științific (de Gruyter Open Library și Springer Open) și una locală, în format Print și ePub, în piața clasică de carte din Germania, UK, SUA și Romania.

Editura Datagroup și autorul Gabriel Vacariu vor participa la târgul internațional de carte din Frankfurt (08.10 – 12.10.2014) pentru a prezenta partenerilor și colaboratorilor editurii cartea care “va scutura din temelii lumea științifică într-un viitor nu foarte îndepărtat” (Mohsen Aghaei, Kish Institute of Science and Techology din Teheran).

Vom reveni cu o prezentare generală a cărții, cu informații despre lansare și cu detalii privind modalitatea de achiziție a cărții în România, după târgul de la Frankfurt.

——————-

Editura Datagroup este o editură nou înființată în România și vine ca un concept nou pe piața editorială românească, construit pe un set de priorități care aduce în prim plan valoarea manifestării literare, culturale, economice și științifice românești.

Descoperirea de talent autentic și publicarea de noi autori este chiar motivul pentru care editura noastră a fost înființată. Editura Datagroup caută să scoată la lumină scriitură și autori de calitate din toate genurile și să o promoveze atât la noi cât și peste hotare.

Gabriel Vacariu este profesor conferențiar de filosofie la Universitatea București.

Mai multe despre autor, aici.

Spatiul nu a fost niciodata problema mea, nici timpul. Infinitul si vesnicia in schimb, ma omoara…

12 Comments

Leave a Comment.